Ma Numesc Zuleyha Sezonul 5 – Cand incepe?

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 5 – Cand incepe? Cand ne vom intoarce in Cukurova, pentru un nou set de peripetii alaturi de Zuleyha noastra draga? Sau, mai bine spus, ne vom mai intoarce? Intrebarile sunt multe, iar telespectatorii care vor afle raspunsurile sunt si mai multi……Haideti sa aflam ce urmeaza sa se intample cu unul din serialele noastre turcesti preferate.

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 5 – Cand incepe?

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 5
Ma Numesc Zuleyha Sezonul 5

Dupa 4 sezoane frumoase, parerile sunt impartite. Unii spun ca ar mai fi loc si de altele. Altii, in schimb, deja au inceput sa se plictiseasca. Intr-adevar, se mai repeta unele lucruri, dar dupa peste 100 de episoade, e si normal. Cert este ca fanii serialului sunt impartiti din acest punct de vedere. Daca unii abia asteapta noi episoade, altii deja se gandesc la ce alte seriale turcesti noi, sa se uite. Dupa ce vor termina de citit acest articol, unii vor fi tare fericiti, in timp ce altii se vor intrista.1

edenboutique.ro/

De ce? Ei bine, trebuie sa va dam o veste cat se poate de neasteptata. Nu va mai exista un sezon 5 din Ma Numesc Zuleyha, din pacate. Serialul turcesc indragit de noi toti nu se va mai intoarce si pentru a 5-a oara, desi multi se asteptau la noi peripetii. Episodul 141 din Ma Numesc Zuleyha a fost si ultimul se pare. Astfel, va putem spune ca am avut dreptate intr-unul din articolele anterioare. Initial ar fi fost vorba de 140 de episoade, insa, pana la urma, a fost vorba de 141.

edenboutique.ro/

Cum se termina Zuleyha?

Ei bine, noroc in dragoste nu prea a avut a noastra. Din vreo 3 barbati cu care a fost, la final nu a ramas cu niciunul. Bine, a ramas cu Adnan, care, in timp, a ajuns sa fie un barbat in toata firea. Dar ati inteles la ced ne referim. A trebuit sa isi creasca copiii de una singura. Dar chiar si asa, a avut parte de o viata frumoasa, plina de surprize placute din partea copiilor ei, care au ajuns bine, pana la urma.

Ma Numesc Zuleyha se termina surprinzator cu bunicuta Haminne, povestind ce se intampla mai departe. Aparent, Adnan s-a indreptat spre domeniul cinematografiei, iar Leyla s-a apucat de afaceri. Zuleyha s-a mutat cu ei la Istanbul, lasand in urma tot ce s-a intamplat in anii petrecuti in Cukurova, unde i-am intalnit si noi pe toti, pentru prima data. Astfel, se termina o era. Sa faci un serial de 141 de episoade de cate 3 ore fiecare nu e lucru usor, sa stiti. Si nu doar atat, dar sa si faci lumea sa il vizioneze in numar mare atata timp e si mai si…

De ce s-a terminat serialul Ma Numesc Zuleyha?

Bun, avem un serial de succes. Probabil va intrebati de ce s-a terminat, atunci. De ce nu au mai continuat si cu sezonul 5 din Ma NUmesc Zuleyha? Ei bine, lucrurile din spatele camerelor de filmat au fost diferite. Da, productia a fost si este de succes. Insa si oboseala e cam la acelasi nivel. Sa filmezi pentru cate un episod saptamanal de vreo 3 ore e epuizant, fara doar si poate. Iar actorii au inceput sa nu mai poata.

Asa ca s-au gandit sa puna stop, pana la urma. Daca nu ar fi facut-o, probabil ca nu ar mai fi putut interpreta la fel de bine. Si apoi lumea ar fi inceput sa se supere. Si tocmai de aceea, au ales sa incheie povestea serialului turcesc Ma Numesc Zuleyha. Noi am mai fi vrut nisted sezoane, dar aia este. Ramane de vazut cat ne va lua sa gasim alte seriale turcesti noi care sa ne placa la fel de mult. Pana gasim noi unul, haideti la discutii si pe pagina de Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!