Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina pe 12 august in Romania
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina pe 12 august in Romania. Da, din pacate, vorbim aici de cel din urma episod al intregului serial. Peripetiile din Cukurova isi vor afla sfarsitul in scurt timp, pe micile noastre ecrane. Dupa cum v-am spus si intr-un articol anterior, nu va mai fi sezonul 5. Asadar, totul se termina acum, in luna august si nu va mai urma vreun nou sezon. Lucrurile vor deveni din ce in ce mai palpitante. Haideti sa aflam si noi mai multe din randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina pe 12 august in Romania

Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina
Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina

Asadar, gata. Stim data exacta cand se va difuza ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha si la noi in tara: 12 august. De la ora 20, vom pasi atunci in ultima peripetie pe care o vom vedea cu Zuleyha. Insa, ce se va intampla, de fapt? Ei bine, nu vrem sa va stricam asa, chiar toate surprizele. Tot ce va putem spune e ca, la final, Zuleyha ramane singura. Da, nu-l va avea nici pe Hakan alaturi. Asa cum nici pe anteriorii barbati din viata ei nu ii mai are.

Finalul va fi unul cat se poate emotionant pentru oricine s-a atasat emotional de personaje. Si noi fiti siguri ca ne-am atasat. Zuleyha e febletea noastra, asa ca ne pare rau ca nu o sa o mai vedem. La final insa, vom fi cat de cat linistiti. Ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha nu este unul atat de dramatic pe cat am fi crezut noi, avand in vedere cum s-a prezentat sezonul 4. Am avut atatea pierderi si atatea personaje ne-au parasit, incat incepuseram sa ne intrebam care e treaba. Si chiar unii am avut idei de genul ca toti mor la sfarsit si asa se termina serialul.

bookzone.ro

Ma Numesc Zuleyha, un fenomen in Romania

Nu este un secret faptul ca serialul Ma Numesc Zuleyha a fost un fenomen in ceea ce privested audientele. Inca de la primul episod, s-a vazut un interes urias pentru poveste. Si acesta a continuat, sezon de sezon. Astazi, putem spune ca ne pare tare rau pentru faptul ca se termina. Ne-am obisnuit cu personajele, cu povestea, cu totul…

Dar, asta este, dragilor. Asadar, Ma Numesc Zuleyha se termina pe 12 august, de la ora 20, in Romania. Ramane sa vedem in ultimul episod ce se va intampla, de fapt, cu toate personajele noastre dragi. Pana la urmatorul nostru articol, va uram sa aveti o zi/seara buna. Si eventual sa veniti si pe pagina de Facebook despre Zuleyha, pentru ultimele dati in care puteti discuta despre personajele preferate.

1 thought on “Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina pe 12 august in Romania

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!