Cultura Generala in 365 de zile de Pedro Gomez Carrizo Rezumat

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cultura Generala in 365 de zile de Pedro Gomez Carrizo este o carte utila, care, dupa ii spune si titlul, poate sa va imbogateasca intreaga voastra cultura general timp de 1 an. Informatiile cuprinse in cadrul ei sunt din domenii diverse, si numai bune pentru oricine isi doreste sa isi largeasca orizonturile doar prin simpla citire. O sa vorbim putin despre aceasta carte si in randurile ce urmeaza. Daca nu aveti rabdare si vreti sa o luati la un pret bun, va putem spune ca de pe site-ul acesta vi-o puteti achizitiona. Nu e nici foarte scumpa, nici foarte ieftina. Puteti s-o gasiti la pretul aproximativ de 30 de lei. Dar sigur ce veti invata din ea va valora mult mai mult decat atat, de-a lungul timpului.

Cultura Generala in 365 de zile de Pedro Gomez Carrizo Rezumat

Cultura generala in 365 de zile de Pedro Gomez Carrizo
Cultura generala in 365 de zile de Pedro Gomez Carrizo

Se spune ca de-a lungul vietii, trebuie sa invatam si sa tot invatam, ca sa nu treaca timpul pe langa noi degeaba. Daca nu acumulam suficiente informatii, riscam sa fim lasati in urma. Si de cat se poate de adevarat. Niciodata nu e rau sa stii mai multe lucruri. Insa, uneori, e greu sa stii…ce lucruri sa stii ca sa ai totusi o baza.

edenboutique.ro/

Ca doar nu multi dintre noi au si timpul necesar sa aprofundeze zeci de domenii de interes. Dar acolo sa ai o baza in legatura cu mai multe, se poate. De aceea exista si carti precum aceasta, care ne pun inainte ochilor informatiile strict necesare, pentru a nu ramane in urma cu ce ar trebui sa stim.

edenboutique.ro/

O structura usoara

Iar structura sa o face sa fie lectura ideala dupa o zi grea. Nu trebuie citita neaparat la foc continuu. Puteti sa va delectati putin cate putin, cu cate un singur capitol, care e mai degraba o poveste. Astfel, o sa aveti povesti interesante pentru un an intreg. Si veti ramane cu un bagaj exceptional. Pas cu pas, veti invata lucruri din domenii variate, care va vor ajuta sa aveti o intelegere mult mai bune a tuturor celor ce va inconjoara.

Dupa cum scrie si coperta, veti putea avea cel putin o minima intelegere despre domenii precum sculptura, psihologia, pictura, politica. Una peste alta, nu veti avea lacune in niciunul din aceste domenii, existand idei din fiecare, pe care vi le puteti insusi. Veti putea incepe discutii despre multe subiecte si veti fi vazut mai bine. Poate chiar va veti putea gasi partenerul sau partenera intrand intr-o discutie inteligenta. Va recomandam si cartea Impudoare Despre Eu va fi vorba, daca vreti sa va largiti si orizonturile cunoasterii. Iar daca ati citit cartea lui Pedro Gomez Carrizo, ne puteti spune ce informatii vi s-au parul utile sau interesante.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!