Nicusor de la Braila a murit

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Nicusor de la Braila a murit. Da, din pacate nu este vreo gluma. Celebrul personaj care a bucurat atata lume prin felul sau amuzant de a fi si-a dat ultima suflare la Spitalul Judetean de Urgenta in data de 19 septembrie. Detalii in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Cine a fost Nicusor de la Braila?

Nicusor de la Braila a murit
Nicusor de la Braila a murit

La TV si pe Internet apar adesea oameni obisnuiti care fac ceva neobisnuit. Poate spun vreo vorba amuzanta, poate au vreun tic, poate vreun talent, ceva care sa ii deosebeasca de restul. Cu ajutorul internautilor sau al telespectatorilor, acesti oameni se transforma adesea in adevarate personaje, care ne fac pe noi toti sa zambim. Situatii de genul am avut si avem foarte des la noi in Romania, mai ales acum cand toata lumea are TikTok, deci si sansele sa gasesti pe cineva amuzant sunt mult mai mari.

Asa s-a intamplat si cu Nicusor de la Braila sau Nicusor de la Piata Mare, asa cum mai era cunoscut. Pe vremea cand Internetul nu era atat de puternic si emisiunile de divertisment de la TV erau in voga, actorul Mihai Bendeac cauta diverse personaje pentru In Puii Mei si pentru diversele sketch-uri pe care le facea la asa vreme. Printre personajele pe care le-a ales s-a numarat si Nicolae Stanga sau Nicusor de la Braila asa cum a ajuns ulterior sa fie cunoscut de toata Romania. Mai stiti celebra vorba „Morena, te-am gasit.”? De la Nicusor e. Si au mai fost si altele. Probabil vi le aduceti aminte, daca ati prins acele vremuri cand se difuza la TV In Puii Mei sau iComedy.

bookzone.ro

Nicusor de la Braila a murit

Dupa ce emisiunile s-au oprit, Nicusor a cazut intr-un con de umbrra, pentru ca nici Bendeac nu l-a mai imitat. O buna perioada de timp nu a mai auzit nimeni mare lucru despre el. Insa, odata cu popularizarea TikTok-ului, el a mai aparut din cand in cand. Ba chiar a dat un nou viral, acela cu „Ce faceti aicea? Nu facem nimica, stam linistiti”, semn ca inca mai avea destul de spus pentru a ne face pe noi sa radem. Din cate am inteles, ar fi vrut sa apara si la iUmor intr-o perioada. Insa probabil ca nu l-a ajutat nimeni sa ajunga la Bucuresti sau nu stim ce s-a intamplat. Ar fi fost interesant sa ii vedem pe Nicusor si pe Bendeac unul langa altul.

Pe 19 septembrie insa, a venit vestea care a zguduit Internetul: Nicusor de la Braila a murit la Spitalul Judetean de Urgenta. Se pare ca acesta ar fi baut o substanta toxica, ce a nu a putut fi scoasa la timp. Indragitul personaj avea 42 de ani. Ultima data cand acesta a putut fi vazut a fost intr-un TikTok, cu doua zile inainte sa moara. Cheltuielile cu inmormantarea se pare ca vor fi suportate de catre autoritatile locale, conform paginii de Facebook The Braila Bible.

Acum cateva luni si Vasile Traian, un alt personaj indragit pe Internetul romanesc s-a stins din viata. Revenind insa la Nicusor, nu ne ramane decat sa intram pe YouTube si pe TikTok si sa ne uitam deja la celebrele sale video-uri, care au mai ramas. Multi se intreaba acum daca Mihai Bendeac o sa spuna ceva referitor la acest eveniment, avand in vedere ca intr-o perioada, devenise popular si datorita imitarii lui Nicusor de la Braila.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!