Florin Condurateanu a murit

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Florin Condurateanu a murit, din pacate. La data de 28 iunie 2021, respectatul jurnalist si-a dat ultima suflare, in bratele fiului dumnealui. Intreaga presa din Romania este sub semnul doliului. O adevarata emblema a disparut dintre noi. S-a stins din viata…

bookzone.ro

Florin Condurateanu a murit

Florin Condurateanu a murit
Florin Condurateanu a murit

Luni seara, un soc a venit peste toata lumea care l-a cunoscut pe jurnalist. Domnul Florin Condurateanu a murit, in urma unui stop cardiac, din informatiile aparute. Totul pare un cosmar, caci nimeni nu s-ar fi asteptat sa il piarda atat de repede. Toti simt un gol in suflet, caci domnul Condurateanu a fost, pe langa un jurnalist de exceptie, si un om de omenie.

Niciodata nu a spus „nu”, atunci cand lumea din jurul dansului avea nevoie de ajutor. Fiind un om respectat, stia si multa lume, mai ales din dommeniul medical. Asa ca, de fiecare data cand venea o intrebare de genul „Domnule Condurateanu, am si eu o problema de X”. dansul stia ce medic sa recomande. Nu exista persoana care sa nu aiba doar lucruri bune de spus. Impartea buntate pe unde mergea si se dedica cu trup si suflet pentru Romania, dar si pentru romani.

bookzone.ro

Biografia lui Florin Condurateanu: O drama incredibila

Domnul Florin Ioan Condurateanu s-a nascut in capitala tarii, la data de 12 martie 1943. De mic, s-a vazut pasiunea din vorbe si inteligenta nativa, cu care, de-a lungul vietii, si-a castigat atatia admiratori. Pe oriunde s-a dus, si-a lasat loc de „Buna ziua”. Si de aia lumea il iubea, pentru ca, indiferent de nivelul profesional la care a ajuns, nu a uitat de unde a plecat.

Din pacate, viata domnului Condurateanu nu a fost lipsita de griji. O catastrofa s-a abatut asupra dansului, in timp ce isi urma cursurile universitare de Jurnalism. Chiar in primul an de studii, tatal s-a stins. Niste probleme la inima l-au facut ca, in cele din urma, sa isi dea ultima suflare. Durerea va dati seama ca a fost una foarte mare pentru maestrul Condurateanu. Cu greu, a inceput totusi sa incerce sa mearga mai departe, chiar daca golul din suflet i-a ramas. S-a gandit ca macar pentru mama lui sa mearga mai departe si sa o faca mandra in continuare.

Din pacate, s-a dus si mama lui

Sa pierzi o peraoana langa care ai stat atatia ani de zile si alaturi de care ai construit o familie frumoasa e foarte, foarte greu. Mama domnului Condurateanu a trecut in nefiinta la nici un an dupa sotul dansei. Astfel, dupa 10 luni grele, in care, alaturi de Florin au incercat sa revina pe linia de plutire, si dansa s-a stins.

Domnul Florin Condurateanu a ramas inmarmurit. S-a trezit singur intr-o lume rece si rea. Dar a continuat sa spere si sa faca bine peste tot pe unde s-a dus. Si-a croit un numein jurnalism, iar oamenii din presa l-au vazut ca pe un profesionist. De aceea, au urmat numeroase colaborari, atat in ziare, cat si in ceea ce priveste TV-ul. A prezentat emisiuni superbe, unele despre viata mondena din Bucuresti, dar si altele legate de sanatate. Cand mai avea timp, mai scria si pe profilul personal de Facebook.

Florin Condurateanu a murit, dar replica „Va pup pe suflet” va dainui

Florin Condurateanu a murit. Si, odata cu dansul, s-a dus si vorba „Va pup pe suflet”, care era salutul pe care toti il stiau si cu ochii inchisi. Domnul Condurateanu a vrut sa fie original din cap si pana in picioare. De aceea, o formula de salut obisnuita nu ar fi fost buna. Si asa, a venit cu aceasta, care probabil va ramane in istorie.

La doar 78 de ani, maestrul Florin Condurateanu a plecat dintre noi, lasand in urma o intreaga industrie a presei si nu numai in lacrimi. Ne vor ramane emisiuni precum „In papuci de vedeta” sau „Taifasuri”, precum si restul in care dansul a fost invitat, sa ni-l amintim.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!