Florin Dumitrescu Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea luau 5000 de euro pe ziua de filmare?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Florin Dumitrescu Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea luau 5000 de euro pe ziua de filmare? Astazi, in prima zi de dupa anuntul ca cei 3 nu vorr mai fi la Chefi la Cutite, evident ca peste tot prin presa au inceput sa apara articole despre ei. Era de asteptat, mai ales daca stiti cum functioneaza lucrurile in lumea asta.

bookzone.ro

Chiar daca pana acum tot erau super populari, fiind prezenti pe micile ecrane des, abia acum e o perioada propice pentru tot felul de articole despre ei. De la clasicele „Cine e Chef Sorin Bontea?” sau „Cum a slabit Chef Catalin Scarlatescu?” sau „Cati anni are Chef Florin Dumitrescu?” si pana la articolele despre bani, toate vor aparrea sau au aparut deja in spatiul public zilele acestea. Si totusi, unul dintre ele, conforma caruia cei 3 a fi castigat sume astronomice, pare prea…tras de par. Despre el vom discuta si noi in randurile urmatoare.

Florin Dumitrescu Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea luau 5000 de euro pe ziua de filmare?

Florin Dumitrescu Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea
Florin Dumitrescu Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea

Ok, toata lumea stie ca in televiziune se castiga bani frrumosi. Nu degeaba inca ii auzi pe multi tineri ca vor sa se faca prrezentatori, sa aiba emisiunea lor. Si totusi, cati bani sa se faca? Un articol dintr-un ziar tabloid vehicula suma de 5000 de euro pentru fiecare dintre cei 3 chefi. Cand am citit, am ridicat puternic din spranceana. Probabil ca multi dintre voi o sa spuna acum „Hai ma, ca 5000 de euro salariu in televiziune e o suma ok.” Doar ca… nu e vorba de 5000 de euro pe luna, ci pe zi de filmare. Cititi iar. Pe zi de filmare. Voi va dati seama? Noua ni se pare totusi prea mult, indiferent de ce bugete ar avea televiziunile.

bookzone.ro

Asadar, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea si Chef Catalin Scarlatescu isi puteau lua cate un Golf 5 dupa fiecare zi de filmare? Sau poate chiar un BMW E90. Pare prea trasa de par treaba. Si ganditi-va ca totusi discutam de cel putin cateva saptamani de filmari. Inmultiti cu 5000 de euro ziua de filmare si faceti calculele. Par niste sume enome. Atentie, nu spunem ca nu arr fi adevarat. Nu stim. Iar daca acel tabloid care a spus aceste sume greseste, atunci probabil ca am gresit si noi. Doar ca ne miram de cat de multi bani sunt in joc, atata tot.

Si totusi, au ales sa plece…

E adevarat, au trecut 12 sezoane de Chefi la Cutite, asa ca bani s-au facut destui. Insa, daca sa spunem ca e adevarata faza asta cu 5000 de euro pe zi de filmare, scuzati-ne, dar… cine arr da cu piciorul la asa ceva? Se tot spune ca doar din cauza oboselii cei 3 chefi ar fi ales sa nu mai participe si in sezonul 13 din Chefi la Cutite. Si totusi… pentru 5000 de euro credem ca ar fi putut putin sa se forteze. Zicem doarr, nu dam cu parul.

Acum, adevarul doar ei si cei din echipa de productie il stiu. Noi doarr putem sa ne dam cu parerrea despre margine. Nu mai ramane decat sa aflam cine ii inlocuieste pe chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea si chef Catalin Scarlatescu pe post de jurati la Chefi la Cutite. Va fi probabil un casting greu, pentru ca oricat de buni ar fi oamenii pe partea gastronomica, sa nu uitam ca trebuie sa faca show… De indata ce aflam cine vor fi noii jurati, probabil ca o sa mai scriem si noi un articol. Pana atunci, nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem ce mai zic si chefii. Poate se impaca. Poate o sa ii vedem la un alt post de televiziune. Depinde. O sa fim atenti si pe profilul de IG al emisiunii Chefi la Cutite, sa aflam ultimele noutati.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!