Sa-mi giugiulesti barzoiul – Ce inseamna aceasta vorba a actorului Florin Piersic?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Sa-mi giugiulesti barzoiul – Ce inseamna aceasta vorba a actorului Florin Piersic? Sunt zicale pe lumea asta, sintagme, cuvinte care pur si simplu raman in memoria colectiva. Sa ai niste expresii doar ale tale, pe care sa le creezi si pe care apoi sa le auzi la tot pasul, pentru ca sunt bune, e lucru mare, sa stiti. Dar pana la urma, la ce se refera? Ce vrea sa ne spuna actorul? Haideti sa aflam impreuna.

bookzone.ro

Sa-mi giugiulesti barzoiul – Ce inseamna aceasta vorba a actorului Florin Piersic?

Sa-mi giugiulesti barzoiul
Sa-mi giugiulesti barzoiul

Unii au tact in viata, stiu sa farmece din vorbe si reusesc sa transmita un mesaj imbracat in poleiala, chiar daca la baza acesta nu e intotdeauna unul nobil. Asa se faca ca multi reusesc sa iti spuna vreo doua, sa te faca intr-un fel cu ou si cu otet fara ca tu sa iti dai seama. O astfel de vorba e si „Sa-mi giugiulesti barzoiul” a lui Florin Piersic. La prima vedere, pare a fi o vorba simpatica si atat. In realitate insa, inseamna ceva ce, in lipsa de vocabular bogat, ar fi putut iesi urat si licentios.

Pentru ca da, expresia actorului are tendinte licentioase, trebuie sa recunoastem. Insa folosind alti termeni, facand o metafora frumoasa, domnul Florin Piersic a facut in asa fel incat multa lume nu isi da seama din prima la ce se refera expresia cu barzoiul. Teoretic, daca stam sa ne gandim, mesajul acestei vorbe e transmis in fiecare zi, pe fiecare strada din Romania. Pe scurt, expresia „Sa-mi giugiulesti barzoiul” s-ar traduce in termeni de strada in „Sa-mi sugi…” si probabil ca v-ati dat seama de urmatorul cuvant si nu mai trebuie sa vi-l spunem noi. Practic, cand auziti aceasta vorba, ideea e ca auziti, de fapt, un soi de injuratura imbracata frumos de tot.

bookzone.ro

Actorul Florin Piersic e iubit de toata lumea

Chiar si acum, dupa ce aflati ca una dintre cele mai celebre vorbe ale lui Florin Piersic are aceste tente licentioase, un lucru e sigur: tot la fel de simpatic si de iubit de publicul roman ramane Florin Piersic. Da, nu e vorba de niciun barzoi real, dar talentul dansului este incredibil. Nu a fost niciodata un zgarie-branza in ceea ce priveste clipele de bucurie ped care ni le-a oferit noua, tuturor. A avut si are interpretari de exceptie, cum numai un profesionist, un adevarat maestru poate sa aiba.

Rar se va mai intampla ca un actor sa fie la fel de indragit ca el. In incheirea acestui articol, va lasam si un video pe care l-am gasit pe YouTube. Nu are decat catdva secunde. E vorba despre un exemplu in care domnul Florin Piersic isi spune vorba despre care am vorbit si in articolul de astazi. Vi-l lasam mai jos:
Sursa: Has Video GIFs

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!