Asia Express devine America Express la Antena 1

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Asia Express devine America Express la Antena 1. Indragita emisiune isi va schimba numele si nu numai. Va fi o cu totul si cu totul alta aventura, pastrand in acelasi timp ingredientele ce au facut din emisiunea Asia Express un fenomen TV. In randurile ce urmeaza, va vom spune cine sunt concurentii de la America Express, dar si detalii despre noul format al emisunii. Haideti sa vedem despre ce ar fi vorba.

bookzone.ro

Asia Express cu alt nume, la Antena 1

America Express Drumul Aurului
America Express Drumul Aurului

Sezonul 5 din Asia Express nu se va mai desfasura in aceleasi parti ale lumii. De aceea, e nevoie si de o schimbare de nume. Practic, acesta este si motivul pentru care vom avea America Express, cel putin in acest sezon. Filmarile se vor desfasura in Guatemala si Columbia. Cele noua cupluri de vedete vor trebui sa parcurga ceea ce se va numi Drumul Aurului, pentru ca, la final, sa aiba sanse la marele premiu.

O schimbare care sigur va condimenta intregul parcursul al vedetelor ce vor participa este Joker-ul, un element surpriza, care va rasturna probabil o gramada de victorii preanuntate. Cu alte cuvinte, acest Joker, pe care echipele il vor putea avea la inceputul fiecarei etape, va putea sa incline balanta in favoarea oricui, daca va fi folosit cu cap. Si asa va exista tot timpul pericolul eliminarii sau al vreunei rasturnari la care nimeni nu se poate astepta pe Drumul Aurului.

bookzone.ro

Cine sunt concurentii de la America Express?

Orice show de televiziune are nevoie de oameni, de vedete pentru care publicul sa se uite. In sezonul 1 din America Express, vor fi noua echipe echilibrate din toate punctele de vedere. Astfel, ii avem pe urmatorii:

  • Bianca Adam si mama ei. Pe Bie sigur o stiu toti tinerii din Romania. Este o vloggerita cunoscuta pe YouTube si face sute de mii de vizualizari in fiecare luna. Pe vremuri, i se zicea Tequila, insa de ceva timp prefera sa i se spuna simplu „Bie”. Ea va face echipa cu mama ei in show-ul de pe Antena 1. Daca n-o stiti si vreti sa va faceti o parere, puteti sa aruncati un ochi pe profilul ei de Instagram.
  • Larisa Iordache si Diana Bulimar, doua gimnaste de seama ale Romaniei
  • Bruja si Pufeh
  • Dinu si Jean Gavril
  • Joaquin Bonilla si Ovidiu Buta
  • Bordea si Cortea, doi comedianti romani
  • membrele trupei Andre, respectiv Andreea Balan si Andreea Antonescu
  • rapperul Puya si Melinda
  • Catalin Scarlatescu si actrita Doina Teodoru, noua lui iubita

Cand incepe America Express?

Inca nu stim exact data premierei. Stim doar ca filmarile nu mai au mult si vor incepe. De aceea Catalin Bordea, care aparea de luni si pana vineri la Capatos, a trebuit sa isi dea demisia. Va fi o vara fierbinte atat pentru el, cat si pentru ceilalti concurenti, caci atunci se vor filma toate episoadele. Iar noi probabil ca le vom vedea fie pe la sfarsitul lunii august, fie prin septembrie.

In perioada aceasta incepe grila de toamna. Si nu vedem America Express ca fiind o emisiune difuzata vara, pentru ca stim cu totii ca sezonul estival in TV nu prea e profitabil. De aceea nici nu se fac prea multe emisiuni. Una peste alta, cuplurile de vedete par bune, existe si noutati, asa ca sezonul 5 din Asia Express sau America Express cum i se spune, va fi cu siguranta o super emisiune, care va avea audiente mari cand se va difuza pe Antena 1. Vom afla probabil niste noutati si de pe contul de YouTube al emisiunii.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!