Cat costa abonamentul la Antena Play?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cat costa abonamentul la Antena Play? Se pare ca multi dintre fanii productiilor postului de televiziune Antena 1 sunt interesati sa afle. Desi le plac mai toate productiile, nu au intotdeauna timp sa le vada cand se difuzeaza. Aici intervine Antena Play, pe care toata lumea are posibilitratea sa il utilizeze, daca plateste un abonament lunar. Haideti sa aflam cati bani trebuie sa scoatem din buzunar, daca vrem sa ne uitam oricand la Antena 1 de pe telefon sau tableta.

bookzone.ro

Ce este Antena Play?

In primul rand, haideti sa va spunem pe scurt ce este Antena Play. Dupa cum i-o spune si numele, este un serviciu al trustului Intact, din care face parte si Antena 1. El permite vizionarea productiilor trustului la orice ora si in orice loc, atata timp cat exista o conexiune la Internet.

Utilizatorii pot vedea si in premiera primele episoade din noile productii, precum Asia Express sau iUmor. Calitatea video este buna, iar totul este prezent spre vizionare, de la stirile de ultima ora, serialele de comedie precum Mangalita, dar si show-urile de forta. In acelasi timp, daca sunteti in deplasari si vreti sa vedeti live emisiunea preferata pe telefon, o puteti face tot prin intermediul unui cont de Antena Play.

bookzone.ro

Cat costa abonamentul la Antena Play?

cat costa abonamentul la Antena Play
cat costa abonamentul la Antena Play

Bun, si acum ca i-am lamurit pe toti ce e acest serviciu, haideti sa aflam si ce bancnote trebuie sa scoatem din buzunar, la schimb cu serviciile oferite. Altfel spus, haideti sa vedem cat costa abonamentul la Antena Play. Nu e nici mult, dar nici putin.

Daca ati vrea acum sa va deschideti un cont, ar trebui sa platiti 20 de lei. Teretic, daca va plac productiile Antenei 1, va puteti lipsi de 1-2 shaworme pe luna. Depinde insa de dumneavoastra. Totusi, am vrea sa va intrebam cum vi se pare acest pret. E mare, e mic sau e potrivit? Ne puteti spune parerile dumneavoastra in sectiunea de comentarii de mai jos.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!