Amenda URIASA pentru telenovela cu Vulpita si Viorel Stegaru

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Amenda URIASA pentru telenovela cu Vulpita si Viorel Stegaru. Postul de televiziune ce difuzeaza in timpul saptamanii povestea de dragoste dintre cei doi tocmai a primit o suma considerabila, pe post de amenda. E vorba de zeci de mii de euro. Va vom spune atat suma exacta, cat si alte detalii, in cele ce urmeaza.

bookzone.ro

 

Cine sunt Vulpita si Viorel Stegaru?

vulpita si viorel
vulpita si viorel

In luna ianuarie a a acestui an, pe Antena 1 aparea un cuplu de oamenu simpli, din popor. Emisiunea „Acces Direct” i-a chemat pentru a discuta problemele care s-au ivit in cuplul lor. Pana aici, nimic deosebit. Dupa cum si moderatorea Acces Direct, Mirela Vaida a spus, formatul acestei emisiuni presupune scoaterea in evidenta a unor realitati cotidiene din Romania.

Iata insa ca acest caz al familiei Stegaru a prins surprinzator de bine. Daca alte cazuri chemate la Acces au fost interesante pentru telespectatori foarte putin timp, se pare ca Vulpita si Viorel au ceva aparte. Nici macar moderatoarea nu intelege de unde pana unde interesul urias al celor ce privesc pentru povestea sotilor Stegaru.

bookzone.ro

Cert este ca cei 2 se pot lauda acum cu statutul de persoana publica. Ba, unii ar putea chiar sa ii numeasca si vedete, in adevaratul sens al cuvantului. Ei au devenit niste personaje care sunt cunoscute pe strada. Oamenii vor sa faca poze cu ei, peste tot pe unde ii vad.

Vulpita si Viorel, vedete si in mediul online

Data fiind priza la public a celor 2, era usor de inteles ca si in mediul online vor strange niste numere frumoase. Dupa cum v-am spus si in articolul despre conturile de Instagram ale celor 2, au adunat zeci de mii de urmaritori.

Deja ne asteptam ca, in viitorul aoropiat, Vulpita sa faca un giveaway pe Instagram, precum fac si alti influenceri din Romania. Pana acolo insa, haideti sa aflam ce amenda a luat Acces Direct pentru ca i-a scos in prim plan

Zeci de mii de euro amenda pentru Vulpita

La primele cateva aparitii, lumea s-a amuzat si atat. Acum insa, multi s-au indignat pentru faptul ca cei 2 sunt aratati mai mult decat trebuie. In loc sa fie aratati sportivi de performanta sau copii destepti, cu rezultate notabile, telespectatorii sunt nevoiti sa ii vada pe sotii Stegaru.

Consiliul National al Audiovizualului a primit numeroase reclamatii din partea telespectatorilor indignati. Tocmai de aceea, CNA a analizat cazul si a decis ca s-au incalcat anumite prevederi. Pentru acestea, emisiunea Acces Direct a fost amendata cu suma de 25.000 de euro, conform Pagina de Media.

E o suma uriasa. De obicei, cand se mai da o amenda, sumele sunt mult mai mici, insa, se pare ca de data aceasta, s-a intrecut orice fel de limita. Dumneavoastra ce parere aveti? Merita Acces Direct aceasta amenda sau nu? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!