Ana Nistor e noua asistenta de la Star Matinal de Weekend

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ana Nistor e noua asistenta de la Star Matinal de Weekend. Se pare ca cei 2 simpatici prezentatori ai emisiunii matinale au, de cateva zile, o noua colega. Este vorba despre o fata fresh, care va fi de acum incolo dansatoare sau asistenta pentru telespectatori.

bookzone.ro

Ana Nistor e noua asistenta de la Star Matinal de Weekend

Ana Nistor Star Matinal
Ana Nistor Star Matinal

De niste timp, Nasrin si Andrei Stefanescu au spus ca isi cauta o noua asistenta. De cum au anuntat, telefoanele s-au incins, o gramada de domnisoare dorind sa ocupe acest post mult ravnit. De ce? Ei bine, nu trebuie sa te agiti atat de mult, apari la TV si nu se stie ce oportunitati ti se ivesc in cariera. Asadar, e un loc de munca ideal pentru multe dintre domnisoarele din Romania.

Dupa o selectie riguroasa, s-a ales si castigatoarea: Ana Nistor. O fata draguta si care stie sa se miste e, de acum incolo, noua membra a echipei emisiunii matinale Star Matinal de Weekend. De acum incolo ea va fi alaturi de Nasrin si Andrei de vineri si pana duminica. Cu dansuri facute ca la carte si zambete, domnisoara Nistor le va insenina zilele de weekend tuturor telespectatorilor, fara doar si poate.

bookzone.ro

Cine e noua asistenta?

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu stiu cine este aceasta domnisoara, va putem spune noi. Una peste alta, Ana Nistor pare a face parte din industria influencerilor din Romania. Mai exact, ea este un microinfluencer pe Instagram. Dupa cum putem vedea de pe contul ei, tanara are peste 5.500 de persoane care ii urmaresc postarile.

Insa, la baza, ea este dansatoare. Evident, nu-i asa? Ca doar, altfel…nu o primeau. Si colega ei de Star Matinal, Roxana Niculae, tot dansatoare e. Aceasta din urma e partenera de platou a lui Popescu si a lui Flick, in zilele saptamanii in care Nasrin si Andrei nu apar. Tanara face parte din grupul Happy Dance.

Voi ce parere aveti de Ana Nistor, noua asistenta de la Star Matinal de Weekend? Va place de ea sau, din contra, vi se pare ca nu are sare si piper? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!