Emisiunea Acces Direct va fi la TV si sambata

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Emisiunea Acces Direct va fi la TV si sambata. Este o miscare interesanta, caci niciodata pana acum, productia nu a avut mai mult de 5 editii pe saptamana. Insa, se pare ca totul se va schimba in doar cateva zile, cand va aparea prima editie Acces de Weekend. Detalii, in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Emisiunea Acces Direct va fi la TV si sambata

Emisiunea Acces Direct va fi la TV si sambata
Emisiunea Acces Direct va fi la TV si sambata

La inceput de saptamana, Mirela Vaida ne-a dat o veste buna: Acces Direct va fi si sambata. Astfel, indragita productie de pe postul de televiziune Antena 1 se va difuza de 6 ori pe saptamana, spre deliciul telespectatorilor. Editia speciala se sambata va fi denumita ”Acces de Weekend”. Ca si in cazul emisiunilor din timpul saptamanii, aceasta va incepe la ora 17 si va tine 2 ore, pana la ora 19.

Ce diferente vor fi fata de emisia normala? Pai, noi stim una destul de drastica. In timpul saptamanii, stim cu totii ca Acces Direct este…in direct. Telespectatorii sunt martori in timp real la ce se intampla in platoul de televiziune si la ce discuta invitatii. Ei bine, Acces de Weekend va fi inregistrat. Ce inseamna acest lucru? Pai, doamna Vaida, alaturi de echipa emisiunii, vor filma inca din timpul saptamanii cate putin din editia pentru sambata. Iar in a 6-a zi a saptamanii, noi, telespectatorii, vom putea vedea o editie inregistrata si interesanta.

bookzone.ro

Cine vor fi invitatii de la Acces de Weekend?

De cum au auzit vestea ca se va difuza si in weekend, telespectatorii s-au gandit ca vor mai avea un episod in plus din deja celebrul serial ”Vulpita si Viorel – Si noi putem”. Din pacate, se pare ca lucrurile nu vor sta asa. In editia de weekend se doreste sa fie diferit. Se vor aduce diversi artisti, se vor povesti cu totul si cu totul alte lucruri. Asadar, popularii soti Stegaru, care au o gramada de urmaritori pe Instagram, se vor relaxa in weekend.

Iar de luni, o vor porni din nou. Vom afla ce a mai facut Veronica Stegaru cu Rafaelo, artistul care a cucerit-o. Vom afla de muzica vor mai face Vulpita si Viorel si vom fi iarasi martori la aventurile din vietile lor. La final, vrem sa va punem si o intrebare: va bucurati ca o sa avem Acces Direct si in weekend?

1 thought on “Emisiunea Acces Direct va fi la TV si sambata

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!