Emisiunea Nu Te Supara Frate cu Pepe – Care-i treaba cu ea?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Emisiunea Nu Te Supara Frate cu Pepe – Care-i treaba cu ea? Parca de nicaieri a iesit pe TV o emisiune cu un nume pe care noi romanii il stim deja din alted contexte. Prezentator? Pepe. Post de televiziune pe care se difuzeaza? Antena 1. Distractia? Garantata. O sa discutam mai multe despre noul format in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Emisiunea Nu Te Supara Frate cu Pepe

Emisiunea Nu Te Supara Frate cu Pepe
Emisiunea Nu Te Supara Frate cu Pepe

In luna ianuarie, am avut parte de o surpriza din partea lui Pepe. Dupa ce l-am vazut performand in rolul de prezentator la emisiunea Te Cunosc De Undeva, iata ca celebrul cantaret a revenit mai devreme decat ne asteptam pe micile noastre ecrane. Tot ca prezentator, insa intr-o cu totul si cu totul alt format. Este vorba despre emisiunea Nu Te Supara Frate. Alaturi de el se afla si magicianul Robert Tudor, care a scris recent un bestseller pentru copii.

Probabil ca numele acestei emisiuni vca suna foarte cunosct, nu? Exista si un joc de societate tare popular la noi in Romania. L-am jucat si noi, l-au jucat si bunicii nostri si probabil ca inca se va mai juca. Nu de alta, dar este tare simplu si amuzant. Un joc pentru toata familia. Asa ested si emisiunea cu Pepe. Concurentii trebuie sa dea cu un zar si in functie de cat le iese, jocul continua intr-un anumit fel.

bookzone.ro

Un platou interesant

Ce ni s-a parut tare interesant este platoul in sine. Stiti ca la jocul de societate Nu Te Supara Frate, e nevoie de o tabla de joc, unde se petrece toata actiunea cu pionii si cu zarul. Asa si in emisiunea aceasta. Fiecare concurent are si un pion pe care il putem vedea pe tabla de joc. Daca, dupa ce se arunca cu zarul, pionul pica pe provocare, atunci…e rost de distractie!

Magicianul Robert Tudor e pregatit sa provoace vedetele in cele mai haioase feluri. Iar noi, telespectatorii le vom putea vedea trei zile pe saptamana. Este vorba de miercuri, joi si vineri, de la ora 17. Daca v-ati uitat si voi la vreo editie, nu ezitati sa ne spuneti la comentarii cum vi s-a parut.

Telespectatorii pot participa si ei

Emisiunea Nu Te Supara Frate cu Pepe introduce si partea interactiva. Astfel, telespectatorii pot raspunde in fiecare editie la niste intrebari, daca se inscriu pe site-ul Antenei 1. Dupa, unul din toti cei care au raspuns corect la intrebare va fi sunat in direct si va putea sa dea cu zarul. In functie de cat da, poate castiga premii destul de consistente. Din ce am inteles, ar fi 100 de euro x cat iese pe zar. Astfel, ar trebui sa discutam despre premii intre 100 si 600 de euro.

E interesanta aceasta abordare si probabil ii va face pe multi care nu ar fi urmarit emisiunea sa se uite totusi, ca poate castiga. A, si da…desi la prima vedere nu pare, eisiunea Nu Te Supara Frate este in direct. Noi si multi altii am crezut ca e inregistrata. Insa a spus-o insusi Pepe ca da, totul este in direct.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!