Splash Vedete la Apa revine in 2021!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Splash Vedete la Apa revine in 2021! Unii dintre voi e posibil sa stiti emisiunea. In acelasi timp, pentru altii cu siguranta ca reprezinta o enigma. Splash se difuza la TV undeva prin 2012-2013 asa si era una dintre cele mai apreciate emisiuni de vara din Romania. Pana la urma, a disparut din peisaj si nu credeam ca o sa o mai vedem. Iata totusi ca sefii Antena 1 s-au gandit sa ne faca o bucurie. Haideti sa aflam mai multe detalii.

bookzone.ro

Splash Vedete la Apa revine in 2021!

Sa o luam cu inceputul. episodul 1 din Splash Vedete la Apa s-a vazut pe Antena 1 in anul 2013. A uimit pe toata lumea cu audientele pe care le-a facut. De aceea, au mai urmat inca 2 sezoane, in 2014 si respectiv 2015. Dupa aceea insa, a disparut din grila de programe si toata lumea a crezut ca n-o sa se mai faca niciodata un sezon nou.

Despre ce e vorba in emisiune? Pai, vedete incep sa se antreneze la u bazin olimpic, pentru ca mai apoi, sa performeze in fata unui juriu, format tot din vedete. Exista si 4 niveluri de dificultate, in functie de care sunt notati cei si cele care vor sa participe. E vorba de nivelul de la care se sare. Exista sarituri de la3m, 5m, 7m, dar si de la 10m. Evident ca, cei care au curajul sa faca o saritura de la ultimul nivel, respectiv de la 10m vor fi mai apreciati de cei din public, de cei din juriu, dar si de cei de acasa. Insa, nu intotdeauna. Din cate ne aducem aminte, au fost dati in care sariturile de la 5 sau 7 au primit note foarte bune, datorita giumbuslucurilor din aer.

bookzone.ro

Cand incepe Splash Vedete la Apa in 2021?

Inca nu stim cand incepe, ca abia au inceput promo-urile la TV. Cert este ca in aceasta vara ar trebui sa vedem episodul 1. Ne gandim ca tot Pepe va fi prezentator. Ramane de vazut si cine va fi in juriu. In trecut, juratii au fost de la Cosmin Selesi si Ozana Barabancea pana la Anda Adam sau Catalin Bordea. Si Lidia Buble a stat la masa juratilor timp de un sezon.

Asa ca, stam si ne itrebam: cine ar putea sa fie in juriu, de data aceasta? Lidia Buble e plecata in Asia Express cu sora ei, asa ca iese din ecuatie. Poate va veni iarasi Dorian Popa? N-ar fi exclus. Chiar daca scoate bani buni din YouTube, Regele Hatz sigur isi va gasi timp si pentru acest proiect. De indata ce aflam detalii, fie actualizam prezentul articol, fie scriem altul plin de detalii. Depinde de cate noutati vor fi. In acelasi timp, suntem tare curiosi daca vor revitaliza pagina de Facebook Splash Vedete la Apa. Are destule persoane care au dat Like, asa ca ar trebui. Bine, nu prea mai sta lumea pe Facebook…In orice caz, asteptam cu nerabdare sa aflam data premierei noului sezon si toate surprizele.

 

1 thought on “Splash Vedete la Apa revine in 2021!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!