Serialul Povesti de Familie la Antena 1

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul Povesti de Familie la Antena 1 este o noua productie din trustul intact. El va incepe in cel mai scurt timp. Se anunta a fi plin de intrigi, de rasturnari de situatie si de actiuni care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura, episod de episod. In prezentul articol, va vom spune toate detaliile care se stiu pana in acest moment despre serial. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa ii dam drumul.

Serialul Povesti de Familie la Antena 1

Serialul Povesti de Familie
Serialul Povesti de Familie

Serialul Povesti de Familie va fi unul in care, cu ajutorul situatiilor si a actorilor, se doreste tragerea unor semnale de alarma in ceea ce priveste diverse comportamente deviante din societate. Cu alte cuvinte, episod de episod vor exista povesti ale unor familii din Romania, desprinse din realitatea noastra de zi cu zi. Vom vedea parinti in lupta cu copiio lor, pe care nu ii mai inteleg. Am vazut de multe ori sau am auzit ded astfel de situatii, in care se face un fel de prapastie intre modul de gandire al parintilor si cel al odraslelor.

farmec.ro

In acelasi timp, cand o sa ne uitam la Povesti de Familie la Antena 1, vom vedea si tradari intre prieteni vechi de o viata, dar si intre soti care si-au jurat ca vor fi loiali unul altuia. Punerea in scena se va realiza la cel mai inalt nivel. Iar cadrele surprise, alaturi de jocul actoricesc al celor din proiect, ii vor face pe telespectatori sa se delecteze.

bookzone.ro

noriel.ro

Nu e singurul serial de acest fel

Probabil ca pentru multi dintre voi, acest format cu episoade de sine statatoare, in care sunt surprinse situatii din viata reala, va pare cunoscut. Nici nu se poate altfel, caci exista in Romania alte 2 seriale de acest gen. E vorba despre „In cautarea adevarului” de la Kanal D si de „Lectii de viata” de pe PRO TV. Amandoua abordeaza subiecte de genul.

Cand incepe serialul Povesti de Familie la Antena 1? Ei bine, in aceasta vara. Pe data de 2 august, de la ora 14, telespectatorii vor putea vedea primul episod din Povesti de Familie. Suntem si noi curiosi sa vedem cum va fi serialul. Se pare ca toate cele 3 vor fi difuzate pe acelasi tronson orar, asa ca va fi o competitie dura. Telespectatorii vor trebui sa aleaga unul la care sa se uite. Se pare ca grila de vara a Antenei 1 este una de exceptie. Pe langa acest serial, v-am mai anuntat recent ca revine si Splash Vedete la Apa. In cazul acelei emisiuni, inca nu stim data premierei. Dar sigur tot undeva in luna august va incepe.

vegis.ro

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!