Cate episoade are serialul Secrete de Familie?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cate episoade are serialul Secrete de Familie? Productia este una dintre cele mai discutate si din Romania, dar si din alte tari unde se difuzeaza. S-ar parea ca povestea superrba a avocatei Ceylin si a procurorului Ilgaz i-a fascinat pe multi. Iar acum lumea este curioasa in privinta unui aspect deosebit de important in privinta oricarui serial: numarul de episoade. Despre el vom discuta si noi astazi, in randurile urmatoare. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa ii dam drumul. Faceti-va o cafea buna, adaugati la ea niste ulei de cocos ecologic ca acesta sau poate niste scortisoara bio buna ca aceasta si savurati-o in timp ce aflati numarul de episoade al acestui serial.

bookzone.ro

Cate episoade are serialul Secrete de Familie?

Cate episoade are serialul Secrete de Familie
Cate episoade are serialul Secrete de Familie

Ceylin si Ilgaz si-au inceput de ceva timp peripetiile si la noi in Romania. A fost promovare din plin, probabil ati vazut. Iar povestea se pare ca i-a prins pe multi telespectatori. Din ce am mai intrebat si noi, multi au de gand sa se uite pana la sfarsit la ceea ce se tot anunta cu surle si trambite a fi serialul momentului. Rasturnarile de situatie par a fi la ordinea zilei sau, daca ne permiteti o alta exprimare, la ordinea episodului.

Toti vor sa afle cine a omorat-o pe Inci din Secrete de Familie. E unul din misterele pe care pesonajele trebuie sa le elucideze. Dar oare cate episoade va dura? Asa cum va ziceam si in articolul de prezentare a serialului, nu s-a terminat. Adica nu va putem zice ca gata, a fost ultimul episod in Turcia. Si tocmai de aceea, nu putem sa va spunem nici cate episoade vor fi pana la urma.

bookzone.ro

Tot ce va putem spune e asa: in Turcia ruleaza acum al 3-lea sezon din Secrete de Familie. Primele 2 sezoane au avut cumulat 63 de episoade. Daca impartim la 2, vorbim, asada, e vreo 30 de episoade per sezon. Asada, la sfarsitul sezonului 3, ar trebui sa avem 90 si ceva de episoade sau poate chiar 100 in cap, depinde. Dupa, va trebui sa asteptam sa vedem daca se mai face inca un sezon sau nu. Avand in vedere insa succesul de care se bucura productia cu Ilgaz si Ceylin, sunt slabe sanse sa nu se continue povestea. Se anunta ca sezonul 3 din Secrete de Familie va avea si un timeskip. Adica actiunea se va relua dupa cativa ani dupa sfarsitul sezonului 2, cand Ilgaz si Ceylin vor tebui sa revina.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!