Emisiunea Pretul cel Bun de pe Antena 1 – Cand incepe la TV?
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Emisiunea Pretul cel Bun de pe Antena 1 este una dintre cele mai asteptate productii ale acestei toamne. Plina de probe care mai de care mai interesante, se anunta a fi un program tare interesant, pe care il vom putea urmari in voie, alaturi de familie. Iar data premierei este mult mai aproape decat am crede. In ceea ce urmeaza, va vom spune toate detaliile, inclusiv numele prezentatorilor, dar si al co-prezentatorilor. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

bookzone.ro

Emisiunea Pretul cel Bun de pe Antena 1 – Cand incepe la TV?

Emisiunea Pretul cel Bun
Emisiunea Pretul cel Bun

Inca de cand a fost anuntata, emisiunea Pretul Corect de pe Antena 1 a surescitat atentia multora. Concurs cu prestanta si un trecut glorios in alte tari, show-ul care vine in aceasta toamna si in Romania isi propune sa puna la treaba atentia si intuitia tuturor celor care isi doresc sa participe. Si nu sunt putini, caci, pana la urma, cine nu vrea niste premii super, castigate usor? Nu trebuie decat sa ghicesti preturile unor produse, in mare. Desi pare simplu, la prima vedere, realitatea e alta.

Exista anumite produse care desi nu par, sunt foarte, foarte scumpe. Exista si reversul, desigur. Iar concurentii vor trebuie sa fie foarte atenti. Distractia nu va lipsi, desigur. Iar la final, daca au fost indeajuns de atenti, concurentii pot pleca acasa cu niste premii foarte bune. Insa, cand incepe Pretul Corect? Va putem spune ca la inceputul lunii septembrie. Mai exact, pe data de 6 septembrie, de la ora 18, teslespectatorii vor putea urmari episodul 1 al productiei.

bookzone.ro

Cine prezinta Pretul cel Bun?

Bun, acum ca am lamurit lucrurile in privinta premierei, haideti sa vedem si cine va prezenta emisiunea. E vorba despre 2 vedete pe care le stiti deja si sigur le si indragiti. Vorbim despre cuplu pericol al televiziunii, format din Liviu Varciu ( care are sute de mii de urmaritori pe contul lui de Instagram) si Andrei Stefanescu. Acestia deja putem spune ca sunt luati la pachet, atunci cand vine vorba despre vreun proiect TV. Sunt haiosi si singuri, dar impreuna chiar ca ne fac sa radem in hohote. Iar in episoadele din Pretul Corect, vor fi alaturi de concurenti, mai cu o vorba, mai cu o gluma, ca la final, toti sa iasa bine.

Dar ei nu vor fi singuri. Vor exista si 4 co-prezentatori, unii dintre ei fiind pentru prima data pusi in aceasta postura. O avem pe Iuliana Luciu, care a mai fost alaturi de Andrei Stefanescu in cateva emisiuni de pe postul Antena Stars. Apoi, vine Ramona Tibrin. De asemenea, pe langa ele vor fi si Matias Alexandro dar si Marian Olteanu. Platoul cu siguranta ca va fi tare animat, in aceste conditii.

Detalii despre emisiunea Pretul cel Bun

Dupa cum v-am spus si mai devreme, Pretul cel Bun este o emisiune prestigioasa. In Statele Unite ale Americii, locul unde a fost gandita, se difuzeaza de nici mai mult, nici mai putin de 65 de ani. Este o performanta pe care nu multe formate de televiziune o ating. In toti acesti ani, generatiile s-au schimbat. Si odata cu ele si preferintele. Totusi, iata ca acest format si-a pastrat popularitatea pana in prezent.

Nu stim daca si la noi va rezista atata timp pe micile ecrane. Cert ested ca ne vom uita cu siguranta pe 6 septembrie, sa vedem daca o sa ne placa sau nu. Antena 1 se pare ca are o grila de toamna puternica, pana in prezent. Stim deja ca o sa fie si sezonul 2 din Adela, dar mai stim si ca o sa avem Splash! Vedete la Apa, care incepe destul de tarziu in luna august. Nu mai vorbim de X Factor si de alte productii care ne vor incanta.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!