Zbir si Lino s-au impacat!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Zbir si Lino s-au impacat! Hai ca la vestea aceasta chiar ca nu ne-am fi asteptat. Dupa ce vreme de peste 2 ani au fost un fel de dusmani tacuti, acum ii putem vedea iar impreuna. Sa ne asteptam si la diverse colaborari intre ei? Haideti sa aflam toate detaliile din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Zbir si Lino s-au impacat!

Zbir si Lino s-au impacat
Zbir si Lino s-au impacat

Cine e abonat la Zbir a avut astazi un soc atunci cand l-a vazut pe Lino Golden in thumbnail-ul celui mai nou vlog postat. Dupa atata timp, nimeni nu se mai astepta sa se impace. Bine, ca sa fim sinceri pana la capat, multi si uitasera ca cei 2 au fost vreodata prieteni. A trecut mult timp de atunci, iar problema nu a mai fost pusa in prim plan. Dar iata ca impacarea s-a produs, iar subiectul pare a fi unul destul de popular, caci vlog-ul deja are mult mai multe vizualizari decat unul normal.

Din spusele celor 2, impacarea a venit mai mult din intamplare. Adica nu s-a gandit niciunul dintre ei intr-o zi „Ba, ia hai sa ma impac cu el.” Nu, nici pe departe. Intr-un club, intr-un context care nu aunta o astfel de intalnire, cei 2 asa-zisi dusmani s-au vazut. Si probabil si ajutati de licorile lui Bachus, au decis sa pot purta un dialog. Dialogul acela a tinut mai mult timp, iar la final, cei 2 au ajuns la o concluzie: cel mai bine ar fi sa se impace. Daca vreti sa aflati intreaga poveste, va invitam sa urmariti vlogul lui Zbir:

bookzone.ro

Sursa: Zbir pe YouTube

Poveste lunga…

Pentru cei care nu mai stiu, cearta dintre Lino si Zbir a cam ocupat primele locuri din Trending YouTube Romania la acea vreme. Venise la pachet si cu cearta dintre Alex Velea si Abi Talent. Pe scurt, Zbir s-ar fi plans de comportamentul lui Lino, care pe acea vreme facea parte din Golden Boy Society. S-ar fi purtat urat, ar fi uitat sa il plateasca si s-ar fi folosit de ceea ce el l-a invatat. Dupa cum afirma chiar Zbir pe atunci, Lino nu prea le avea cu social media. Nu stia ce anume sa bage in descrierile pozelor pentru engagement si pentru hype.

S-ar fi ajuns si la tentative de bataie, Lino venind cu mai multi ca sa il invete o lectie pe Zbir. Vlogul in care Andrei Zbirnoaia a descris pe larg tot ce s-a intamplat e si in ziua de astazi unul dintre cele mai vizonate de pe intreg canalul sau de YouTube. Insa, toate aceste lucruri trebuie lase in urma. Voi ce parere aveti? Va bucurati ca Zbir si Lino s-au impacat?

1 thought on “Zbir si Lino s-au impacat!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!