Diana Condurache reationeaza la 5GANG DM feat Lino Golden!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Iata ca a sosit si momentul mult asteptat de toata lumea. Bine, aproape toata lumea. Baietii din 5GANG probabil ca s-au temut de secunda in care colega lor de trupa va afla. Cum adica ce sa afle? Pai nu stiti? Au tradat-o! Desi videoclipul piesei DM, despre care am vorbit in acest articol are in nume „5GANG”, in realitate, nu e asa. Ar fi trebuit sa bage 3GANG. Daca nu ati vazut clipul, probabil ca nu veti intelege. Asa ca va spunem noi ca Diana Condurache ( Diana C pe YouTube) si Vasco Tataru n-au aparut…

bookzone.ro

Diana Condurache reactioneaza la cel mai nou videoclip 5GANG

Domnisoara Condurache s-a gandit sa le dea rusine baietilor…Asa ca n-a facut vreun Insta Story sau o simpla postare pe Facebook legata de problema. Nu, a facut un videoclip intreg! Pentru ca toata lumea il va vedea. In caz ca nu l-ati vazut deja, uitati-va mai jos:

Sursa: youtube.com/dianacondurache

bookzone.ro

Nu va asteptati la cine stie ce videoclip lung. Nu. Diana s-a gandit sa isi verse nervii scurt si la obiect. Tocmai de aceea, durata videoclip-ului nu depaseste 7 minute. Daca vreti sa fim exacti, video-ul ei dureaza 6:26. Pe parcursul sau, sora 5GANG le spune subtil si nu prea baietilor ca au pus-o. Pai cum naiba tocmai pe ea sa o lase deoparte?

Dia reactioneaza in sila la cel mai nou clip muzical al colegilor din 5GANG

Sursa foto: facebook.com/dianacondurache
Sursa foto: facebook.com/dianacondurache

Va dati seama ca fiind suparata, va reactiona in consecinta. Va puteti da seama de cat de suparata e saraca fata ca baietii au exclus-o din noul videoclip. Tocmai de aceea nu e deloc impresionata de felul in care a fost facut. Nu e impresionata nici de efecte, nici de strofe, nici de decoruri. Bine, la inceput spune ca tipa blonda arata bine, dar atat.

Diana Condurache anunta razbunare

Da, ati citit bine. Dia nu va sta cu mainile in san. Le-a spus negru pe alb colegilor ei de trupa ca nu va trece peste acest lucru. S-a suparat tare de tot si se va razbuna. Cum o va face? Nu avem habar, insa suntem bucurosi ca nu pe noi se va razbuna. Nu va faceti griji, cum posteaza razbunarea, vom posta si noi un nou articol aici, pe Vloggeri.com, site-ul vostru de suflet cand vine vorba de stiri despre vlogging.

„Daca as fi fost si eu in piesa, as fi avut cea mai fire parte”

Un lucru care a pus sare pe rana a fost intrebarea lui Selly, postata in comentarii. El si-a intrebat fanii care dintre el, GamiOS, Exploit si Lino Golden a avut cea mai fire parte. Surprinsa de tupeul avut de Andrei Selaru, Diana a reactionat. Ea a spus fara niciun fel de menajament ca niciunul. Daca ar fi participat si ea la piesa, sigur ea ar fi fost cea cu cea mai fire parte. Voi ce spuneti? Are dreptate?

Cam asta a fost si cu articolul asta. Nu uita ca poti sa dai un share mic sa ne ajuti sacrestem si noi mari! Noi vom fi ochi si urechi si vom incerca sa aflam ce razbunare pune la cale Diana Condurache. Sigur va fi super.

P.S: Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Suntem siguri ca singurul motiv pentru care domnisoara Condurache n-a participat e faptul ca a fost plecata atunci cand s-a filmat. Sau poate nu?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!