5GANG – Mod Avion

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

5GANG s-a intors! Dupa ce au rupt Youtube-ul romanesc in doua cu piesa Focuri, lansata in iulie, trupa formata din Selly, GamiOS, Diana Condurache, Exploit si Pain revine. De data aceasta, abordeaza o atitudine mai chill, mai de gangsteri obisnuiti deja cu treaba. Ei duc totul la un nou nivel si lanseaza 5GANG – Mod Avion, o piesa care rupe toate topurile.

bookzone.ro

 

Cum e nou piesa 5GANG – Mod Avion?

In primul rand, e diferita de Focuri. Inca din primele secunde ale videoclipului muzical ne putem da seama ca atitudinea e mai relaxata, semn ca membrii trupei stiu la ce sa se astepte. Dupa ce au incendiat platforma YouTube Romania in vara, cei 5 din trupa au bagat-o pe chilleanu.

Nu mai au chef sa le raspunda haterilor, fapt pentru care toti si-au pus telefoanele pe Mod Avion. Primele versuri din noua piesa sunt chiar acestea: ”Pe Mod Avion/Iti dau ocupau, nu-ti raspund la telefon./ cantate de carismaticul Andrei Selaru.

bookzone.ro

Mai poceste Exploit cuvintele in noua piesa 5GANG?

Fanii trupei stiu deja ca Exploit a facut o traditie din a poci anumite cuvinte. Sau, hai sa nu spunem chiar ”pocit”. Ci mai degraba…updatat. Nu stiti la ce ne referim? Pai, hai sa ne aducem putin aminte. Totul a inceput chiar din prima piesa lansata de Craciun, care a purtat un nume sugestiv: ”Craciunul 5GANG”.

La finalul anului 2017, Selly s-a gandit sa-i adune laolalta prietenii sai si sa dea drumul la ceva ce a devenit deja fenomen national. Si de acolo a inceput legenda pe YouTube Romania. In prezent, pana si artistii muzicali consacrati din Romania stiu de Focuri sau alte piese ale vloggerilor romani.

In ”Craciunul 5GANG”, Exploit spunea in loc de ”micul dejun”, ”micul degiun”, stârnind controverse printre fani. Unii l-au criticat, altora li s-a parut chiar buna si originala ideea vloggerului.

Apoi, in vara, la 5Gang – Focuri, Exploit a lovit din noua si a transformat cuvântul ”catapulta” in deja binecunoscuta ”carapulta”. Desi sunt destui cei care nu agreeaza aceste lucruri, nu putem sa nu il felicitam pe vlogger. De ce? Pai, dupa noi…aceste cuvinte ”noi” pot sa fie foarte usor niste miscari de marketing mici, dar bune.

Hai sa o luam putin asa: scoate 5GANG piesa. Da, versuri bunicele, haha, ia uite-l si pe Selly, Diana, ooo Gami nu mai ia bataie, Pain o da cu ale lui. Din astea obisnuite. Dar apoi vine Exploit cu un cuvant din asta nou. BOOOOOOOOOM. Toata lumea isi pierde mintile si scrie peste tot pe Facebook, Instagram ”Ha, ha, Exploit nu stie sa vorbeasca”. Apoi…se gandesc ca nu suna asa rau cuvintele. La final, sunt destui care identifica piesa dupa unul din noile cuvinte, inventate de producatorul Exploit.

Hai sa vedem cam ce spune fiecare membru in strofa sau strofele lui

Incercam putin sa facem un soi de analiza muzicala a fiecarei strofe cantate. Daca reusim, nu stim. Insa, ia sa vedem ce iese. Ii vom lua pe fiecare, dupa ordinea pe careo au in melodie. Astfel, il avem pe Selly, apoi vine Exploit, urmeaza GamiOS, intervine Diana si termina Pain.

Strofa lui Selly din 5GANG – Mod Avion

Selly
Selly

 

Nu mai e un secret pentru nimeni: Andrei Selaru aka Selly este liderul trupei 5GANG. El a venit cu ideea si tot el e cel care da tonul fiecarei piese. Si in cea mai noua piesa se intampla exact la fel.

Intra rapid cu refrenul si apoi le spune haterilor cum sta treaba. Isi ia rapid baietii si fata si se duce unde vrea, pentru ca isi permite. El si cand sta degeaba face bani. Pe YouTube vin vizualizarile alea blanao la videoclipuri si intra banii din AdSense usor.

Strofa lui Exploit din 5GANG – Mod Avion

Exploit

Exploit le spune fanilor, dar mai ales fanelor ca mai are sub 10% baterie si n-are de gand sa consume aceste procente cu persoanele care nu merita. Dupa aceea, face o referire si la DM-urile pe care le primesc atat el, cat si Pain. Haha, acum ca tot am spus de acest tip de mesaje, ne-am adus aminte ce tare a fost cand s-a lansat piesa lor cu acelasi nume. Dupa cum bine stiti, e singura piesa 5GANG in care nu apare si Diana Condurache. Dupa lansare, Diana a reactionat la piesa baietilor. S-a suparat si unii spuneau chiar ca e posibil sa nu mai faca parte din trupa 5GANG. Bineinteles, la niste timp, domnisoara Condurache a aparut in noua piesa, semn ca nu s-a suparat asa tare. Insa, acest lucru nu l-a oprit pe Selly sa faca un clickbait legat de asta intr-un video.

Strofa lui GamiOS din 5GANG – Mod Avion

Andrei Gavril aka GamiOS

Andrei Gabril loveste puternic prin strofa sa. Desi era cat pe ce sa fie batut de un batran el ne vorbeste despre bataie. Se aseamana cu Mike Tyson si ne spune ca face bani pe care-i baga pe cardul de la Raiffeisen.

Strofa Dianei Condurache din 5GANG – Mod Avion

Sursa foto: facebook.com/dianacondurache
Sursa foto: facebook.com/dianacondurache

Singura fata din 5GANG, Diana Condurache le spune tuturor cum nici pe ea, nici pe baieti nu-i intereseaza ce spune lumea. Ei sunt deja la alt nivel cu trupe lor de youtuberi si n-au de gand sa se uite in gura lumii. Si, pana la urma, fac bine.

Strofa lui Pain din 5GANG – Mod Avion

Pain aka Luca

Cel mai nou membru 5GANG, isi cere scuze prin strofa lui. Stie ca sunt multi care ar vrea sa fie ajutati. Insa, el nu poate sa le confere niciun fel de ajutor. E pe drumul lui, cu probleme lui si nu are timp si de altii. Vrea neaparat sa-si ia Tesla si pentru asta trebuie sa stranga o gramada de bani.

Urmeaza piesa noua 5GANG de Craciunul 2018?

Dupa cum bine stiti, prima piesa 5GANG a aparut pe YouTube in decembrie 2017 si s-a numit Craciunul 5GANG. Dupa aceea au urmat si altele, fiecare strangand din ce in ce mai multe vizualizari. Ei bine, in timpul Turneului Vloggerilor, 6GANG a aruncat bomba. Se pare ca si in 2018 de Craciun, vom avea parte de o piesa 5GANG. Ei au cantat in premiera noua piesa, spre bucuria celor prezenti. Din informatiile noastre, noua piesa 5GANG ar urma sa se numeasca SOS Party. Vom reveni cu detalii.

Pana data viitoare, nu uitati ca ne puteti gasi pe Facebook, dar si pe Instagram. Daca vreti sa fiti la curent cu toate noutatile, nu trebuie decat sa ned dati un Like si un Follow.

 

 

1 thought on “5GANG – Mod Avion

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!