5GANG feat Lino Golden DM, scurta analiza

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

5GANG lanseaza o noua piesa. De aceasta data, pe langa (aproape toti) membri trupei, in videoclip il putem vedea si pe Lino Golden. Da, e vorba despre un featuring. Avand in vedere numarul de dati in care rapper-ul a aparut in videoclipurile unora dintre componentii trupei, era doar o chestiune de timp pana sa faca si o colaborare pe plan muzical. Fara alte adaugiri, haideti sa vedem despre ce este vorba in 5 GANG feat Lino Golden DM.

bookzone.ro

Eu sunt savage si primesc mesaje de la fane, care ma plictisesc

Asta ar fi subiectul principal al piesei. Evident ca interpretii sunt niste savage boys, bad boys sau nu stiu cum boys, care n-au timp de pierdut. N-au ei chef sa se lege de o singura fata sau sa-i acorde atentie. Ei trebuie sa fie pe faza si sa ia premiul de tip financiar.

Inca din primele cadre, vedem asa-zis-ul sediu 5GANG. Si cica nu se fac bani din YouTube in Romania…In realitate, e doar un efect ( bine facut, btw). Pe scurt, o sigla pusa in Adobe After Effects cel mai probabil, pe o cladire. Apoi, se muta cadrul pe ce se vrea a fi interiorul acesteia. Aici, un scurt eye candy si pentru baieti, reprezentat de o blonda ok. Din pacate, e imbracata…In secundele in care o putem vedea, observam cum plina de o plictiseala covarsitoare, se uita intr-un monitor si numara niste bani. Probabil au venit banii din AdSense…

bookzone.ro

5GANG feat Lino Golden DM
5GANG feat Lino Golden DM Sursa: youtube.com/Selly

Bani de aratat, dar nu si de cheltuit

Dupa, vine partea asteptata cel mai probabil de fanele baietilor: cea in care ei apar, efectiv. Bogatii care invart banii, dar scriu cu pix de un leu. Selly (Andrei Selaru) semneaza un contract de mare importanta, probabil cu Fanta, si restul sunt pe langa el. N-am inteles niciodata treaba asta cu ochelarii de soare purtati in interior, dar poate sunt eu batran. A, si daca tot am ajuns la capitolul asta, vad ca Selly i-a dat un share de ochelari lui Lino Golden. In unele cadre ii poarta unul, in alte cadre, celalalt. In tot acest timp Exploit si GamiOS vad ca nu au parte de acelasi tratament. Ei nu au dreptul la albii ochleari, se pare…

Ce imi place la clip e cromatica. In unele cadre, mai ales la cele de afara exista un contrast bun. Pe partea asta, nimic de reprosat. Apare si un fulger pe unde prin spate la un moment dat, totul ok. A,si pentru ca un clip de acest fel nu e ce trebuie fara prea multe efecte, in 5GANG feat Lino Golden DM, ele sunt din plin. Unul recurent, din cate am vazut, e cel in care apar flacari pe acesti ochelari. Apae prin vreo 2 secvente si Skivo.

Ce inseamna titlul piesei 5GANG feat Lino Golden DM?

Daca inca nu v-ati dat seama ce inseamna titlul piesei, atunci urmatoarele randuri sunt pentru voi. Bine, probabil ca astia mai tinerei si-au dat seama din prima, dar pentru restul, exista acest articol. DM e ca PM, adica o abreviere. Vine de la Direct Message. Da, m-am sters de engleza la gura. In romana, e mesajul privat de pe orice retea de socializare. Cel mai probabil de pe Facebook sau Instagram, ca cica asta e in voga acu.

Unde sunt Dia si Vasco?

Unul dintre marile mistere ale acestui videoclip e disparitia absolut subita a 2 dintre membri trupei, respectiv Dia si Vasco. Unii s-ar fi asteptat ca macar in descriere sa existe un raspuns, un motiv pentru care ei absenteaza. Din pacate, nu exista. Sa fi fost ei dati afara din trupa? Bine, cel mai probabil nu, dar am bagat intrebarea pentru putina drama de vloggeri. Din cate spunea un utilizator prin comentarii, Dia e plecata pe nu stiu unde, iar Vasco probabil ca tot la fel.

Si daca tot am vorbit despre videoclipul 5GANG feat Lino Golden DM, haideti sa-l si vedem.

Sursa: youtube.com/selly

3 thoughts on “5GANG feat Lino Golden DM, scurta analiza

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!