O noua sansa cu Andreea Mantea

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

O noua sansa cu Andreea Mantea este una dintre emisiunile ce vor face deliciul publicului de pe Kanal D. Prezentatoarea, indragita de toti romanii, se intoarce pe micile ecrane cu un format nou. Andreea e pregatita sa intre nu doar in casele noastre, ci si in sufletele noastre, odata cu noua emisiune, care se anunta a fi una de suflet. Insa, despre ce este vorba? Si, mai ales, cand incepe? Raspunsurile le vom afla in minutele ce urmeaza, din acest articol.

bookzone.ro

O noua sansa cu Andreea Mantea

O noua sansa cu Andreea Mantea
O noua sansa cu Andreea Mantea

Pana recent, Andreea prezenta o emisiune cu si despre viata ei, intitulata sugestiv „Trairi alaturi de Andreea Mantea”. Se difuza lunea, dupa ce se termina serialul turcesc de la ora 20. Fanii vedetei se asteptau sa vada un nou sezon din aceasta emisiune, incepand din septembrie. Surprinza insa: nu va mai fi un alt sezon din Trairi. Cel putin, nu pentru moment. In schimb, Andreea Mantea nu pleaca de la Kanal D. Ramane si face O noua sansa, o emisiune frumoasa, care ne va incanta serile de sambata.

Da, sambata se va difuza, de la ora 20. In fiecare episod, vom putea fi martorii unor greseli facute de diverse persoane. Acestea vor discuta pas cu pas despre durerile din vietile lor. Uneori, din diverse considerente, suntem dispusi sa facedm alegeri care pe moment ni se par singurele solutii. Ulterior, ne dam seama ca oate nu am procedat corect. Iar un impuls de moment poate strica prietenii, relatii sau chiar vieti. In noua emisiune a Andreei Mantea, toti cei care se simt in stare, pot incerca sa isi rezolve acest probleme.

bookzone.ro

Pot fi pusi fata in fata cu persoanele care altfel nu si-ar mai dori sa le vorbeasca. Pot incerca sa indrepte lucrurile, alaturi de Andreea.Noua emisiune va incepe pe 11 septembrie. Alte detalii vom afla, desigur, si de pe contul de Instagram al Andreei, unde probabil ne va tine la curent cu ce se intampla la filmari.

Din nou la Puterea Dragostei?

Probabil ca multi ar fi vrut sa o revada la carma emisiunii Puterea Dragostei. Dupa cum bine stiti, Andreea Mantea a prezentat primele 2 sezoane. Dupa aceea, a decis sa faca un pas in spate si s-a intors in Romania. A lasat-o pe Cristina Mihaela in locul ei, care face o treaba buna. Motivul invocat de Andreea a fost ca nu mai avea timp pentru ea si pentru David.

Insa chiar si asa, multi se obisnuisera cu ea la Puterea Dragostei, fapt pentru care au crezut ca se va intoarce in sezonul 4. Iata insa ca nu, tot Cristina Mihaela va fi prezentatoare.Dar nu-i nicio problema. Pe Andreiuta o vom gasi sambata de sambata, de la ora 20. Vom urari cu sufletull la gura fiecare poveste de viata a invitatilor ei.

1 thought on “O noua sansa cu Andreea Mantea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!