Abi Talent si Alex Velea s-au impacat!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Abi Talent si Alex Velea s-au impacat! Nu credeam vreodata ca o sa ajungem sa scriem acest lucru. Insa, iata ca niciodata nu trebuie sa spunem niciodata. Desi in nenumarate randuri si-au dat de inteles unul altuia ca niciodata nu va exista nicio cale de impacare intre ei, iata ca totusi, imposibilul s-a intamplat, spre deliciul fanilor. Acum, lucrurile par a fi cu totul si cu totul altfel. Haideti sa discutam mai mult pe baza acestui subiect.

bookzone.ro

Cearta dintre Abi Talent si Alex Velea e veche…

Disputa dintre cei doi artisti si influenceri este destul de veche. Dateaza inca de acum 2 ani, din 2020, atunci cand toata lumea era cu ochii ba pe profilul de Instagram al lui Abi Talent, ba pe cel al lui Alex Velea. Totul, pentru a vedea ce repici acide isi mai dau unul altuia. Si au fost destule, daca va mai aduceti aminte. Scandalul a izbucnit chiar pe la inceputul anului, inainte de intreaga nebunie ce a urmat dupa, la nivel global. Am scris si noi la acea vreme. Si am zis ca gata, o sa isi revina ei si o sa termine cearta pana la urma.

Dar nu. Lucrurile in loc sa se potoleasca, au degenerat. Alex Velea a ajuns sa scoata si un diss pentru Abi. In el, ii atragea atentia ca ar trebui sa aiba putin mai mult respect pentru garda veche. Dupa au mai urmat niste replici si pana la urma, nu s-a mai spus nimic. Insa nici vorba de vreo impacare. Fiecare si-a continuat drumul si nu s-a mai vorbit despre acest scandal. Lumea aproape ca uitase de el.

bookzone.ro

Abi Talent si Alex Velea s-au impacat!

Abi Talent si Alex Velea s-au impacat
Abi Talent si Alex Velea s-au impacat

Dar in luna octombrie a anului 2022, Abi Talent a postat un TikTok in care era fugarit de Alex Velea. In gluma, evident. Multor fani parca nu le-a venit sa creada. S-au sters la ochi, crezand ca nu vad bine, totusi. Insa nu, au vazut bine. Abi Talent si Alex Velea s-au impacat, aparent. Nu a trecut mult si au aparut si persoane care i-au acuzat pe cei doi ca sigur totul nu a fost decat o miscare de marketing. Abi a venit apoi pe story si a zis ca nu putea sa fie o miscare de marketing care sa tina doi ani. Apoi, artistul a adaugat ca tot scandalul lor a fost pe bune.

Acum, stam sa ne intrebam: oare urmeaza o piesa cu ei doi? Se pare ca Abi cam are o traditie sa se certe cu niste artisti, apoi sa se impace cu ei si sa scoata piese. Parca la fel s-a intamplat si cu Dorian Popa, desi nu mai tinem bine minte. Cert este ca aceasta impacare ocupa locul 1 in showbiz-ul din Romania, dupa impacarea dintre Lino si Zbir.

Ce scandaluri mai sunt?

Daca tot am ajuns sa scriem acest articol, haideti sa ne gandim si la ce scandaluri din acestea mari ar mai fi de sfarsit prin online-ul romanesc. Ne vine in minte scandalul dintre Exploit si Selly. Stiti ca ei au fost amandoi in trupa 5GANG, pana cand s-a produs o ruptura. Exploit a iesit si a intrat Madalin Serban, prietenul lui Luca.

Si ar mai fi, desigur, si scandalul dintre Ian si Azteca. Toata lumea parca ii asteapta pe cei doi sa se impace si sa scoata din nou muzica impreuna. Si totusi…daca Abi si Velea s-au impacat, e posibil sa existe sanse si ca aceste 2 scandaluri sa se sfarseasca si toti sa se impace, pana la urma.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!