Alex Velea a scos un disstrack pentru Abi Talent

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Nu se mai termina! Alex Velea a scos un disstrack pentru Abi Talent, dupa ce toti credeau ca s-a terminat cearta dintre ei. Iata insa ca inca mai exista anumite lucruri care nu au fost spuse, iar totul pare a fi pus sub un butoi cu pulbere.

Alex Velea a scos un disstrack pentru Abi Talent

Multi au avut impresia ca raspunsul domnului Velea pentru Andrei Zbirnoaia si Abi Talent, postat pe canalul de YouTube al casei sale de productie, va reprezenta, de altfel si finalul acestui scandal de la inceput de an. Iata insa ca nu au trecut bine nici 24 de ore, iar lucrurile stau complet diferit.

farmec.ro

Alex Velea a scos un disstrack pentru Abi Talent, in care ii spune multe dintre lucrurile pe care nu i le-a comunicat in prealabil prin intermediul story-urilor de pe Instagram. Limbajul folosit de artist este pe alocuri licentios, el folosind apelative cunoscute in mediul urban, mai exact dupa blocurile gri.

bookzone.ro

noriel.ro

Undeva pe la mijlocul piesei, exista si un discurs scurt al sotului Antoniei, in care el transmite un mesaj tuturor: cei tineri trebuie sa ii respecte pe cei in varsta, indiferent de cat de mult succes au in prezent. Puteti vedea videoul mai jos:

Sursa: GoldenBoy Society pe YouTube

vegis.ro

Va invitam sa va uitati la videoclip si sa ne spuneti ce parere aveti in comentarii despre prestatia lui Alex Velea.

Alex Velea sau Abi Talent?

Cand am scris articolul despre cearta initiala dintre cei 2 artisti, am crezut ca acela va fi singurul si ultimul. Iata insa ca am fost nevoiti sa il scriem si pe acesta. Ramane de vazut daca si Abi Talent va raspunde tot printr-un diss la spusele lui Alex Velea sau nu. Noi vom fi aici si vom discuta despre acest subiect. Probabil va anunta pe contul lui de Instagram. Pana atunci, venim cu aceeasi intrebare: Alex Velea sau Abi Talent? Spuneti-ne cu care dintre cei 2 tineti si de ce.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!