PALINDROMUL PERFECT: 02.02.2020. Ce semnificatie are?

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

PALINDROMUL PERFECT: 02.02.2020. Ce semnificatie are? Nu stim daca v-ati dat inca seama, dar ziua de astazi este speciala, din mai multe puncte de vedere. Putem chiar sa spunem ca avem un mare noroc deoarece putem fi martorii unei astfel de date, care este plina de semnificatii.

In continuarea acestui articol, vom aborda subiectul din toate punctele de vedere. Vom afla ce inseamna un palindrom, iar apoi ne vom referi si strict la ce putere are aceasta data pentru fiecare din noi. Va fi nevoie sa cititi intregul articol, de la cap la coada, pentru a intelege perfect totul. Fara alte adaugiri, haideti sa vedem despre ce este vorba.

edenboutique.ro/

Ce este un palindrom?

Palindromul perfect
Palindromul perfect

Incepem prin a deslusi sensul termenului de ”palindrom”. Pare un cuvant greu si nu foarte uzitat in limbajul de zi cu zi, fapt pentru care multi dintre noi nu stim exact ce inseamna palindrom. Insa, fiti fara grija. De aia exista acest articol, pentru a deslusi secretele.

edenboutique.ro/

Ei bine, termenul de ”palindrom” provinde din limba greaca. El este compus, la randul sau, din ”palin” care inseamna ”iarasi” sau ”din nou” si ”dromos”, care are ca sinonim in limba romana cuvantul ”drum” sau ”cale”. Astfel, daca unim cele 2 cuvinte care formeaza palindromul, ne dam seama ca el inseamna ”un nou drum” sau o schimbare de directie in vietile noastre. Da, ziua de astazi poate fi vazuta si ca un fel de cotitura. Un punct din care trebuie sa hotaram unde mergem mai departe.

Palindromul 02.02.2020 din punct de vedere numerologic.

Bun, acum ca am lamurit definitia termenului de palindrom, haideti sa ne referim si la ziua de astazi, care este un palindrom perfect. Da, nu unul simplu, nu unul care poate aparea des, ci unul perfect si rar. De ce spunem acest lucru? Ei bine, precedentele palindroame au avut loc cu mult timp in urma, iar viitoarele vor avea loc peste mai bine de 100 de ani. Asadar, trebuie sa ne bucuram astazi ca putem trai aceasta zi.

Prima data inregistrata in istorie, care a fost, de altfel un palindrom a fost 01.01.1010. Dupa aceea, si dupa multi, multi ani, s-a intamplat din nou pe 11.11.1111. Dupa acestea 2, urmeaza palindromul perfect de astazi. Evident, dupa el, vor trece niste ani buni, pana la urmatorul, de pe 12.12.2121.

Palindromul perfect e ziua in care trebuie sa stam sa cugetam

Acum ca am inteles faptul ca trebuie sa ne bucuram ca suntem martorii acestei zile cat se poate de speciale, din pricina palindromului perfect pe care il reprezina, sa ne gandim si la ce putem face. Se spune ca intr-o asemenea zi, e nevoie de mult timp de gandire din partea noastra.

Trebuie sa punem punct unor lucruri pe care le trageam dupa noi pana acum, din inertie. E nevoie de decizii din partea noastra in privinta a ceea ce urmeaza sa facem mai departe, pe cine sa tinem aproape, dar si la cine sa renuntam din anturajul nostru.

Gata si articolul nostru despre palindromul perfect 02.02.2020. Speram ca v-a fost util. Nu uitati ca puteti sa distribuiti articolul pe retelele de socializare, sa afle toata lumea de semnificatia acestei zile.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!