Abi Talent si Alex Velea: Batalia influencerilor

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Abi Talent si Alex Velea sunt persoanjele principale ale ultimelor zile pe Instagram. Cei 2 au inceput de nicaieri sa isi arunce remarci jignitoare, dar si cuvinte cu subinteles, spre deliciul unora dintre fani, care considerau ca e prea liniste in mediul online din Romania.

bookzone.ro

In continuare, vom discuta pe scurt care e treaba cu asa-zis-ul beef dintre cei 2 influenceri romani. La final, poate ne si spuneti cu care dintre cei 2 tineti.

Abi Talent si Alex Velea: Batalia influencerilor

Abi Talent si Alex Velea
Abi Talent si Alex Velea

Se pare ca totul ar fi pornit de la o intrevedere intre Abi Talent si Alex Velea intr-un mall din Bucuresti. Fiecare dintre ei era linistit si isi vedea de treaba cand l-a zarit pe celalalt. Si de aici, s-a iscat un mic razboi, care mai apoi a degenerat pe retelele de socializare.

bookzone.ro

Dupa spusele lui Abi, cantaretul Alex Velea ar fi venit la el si ar fi incercat sa il traga la rost. Se pare ca tanarul influencer ar fi spus niste cuvinte nu foarte frumoase despre sotul Antoniei. La un moment dat, s-ar parea ca domnul Velea i-a spus pe fata lui Abi ca daca nu ar fi atata lume in jur, ar primit instant o bucata de la el, pentru toate lucrurile pe care le-a spus despre el.

Si se pare ca aceasta ar fi fost intreaga discutie din mall dintre cei 2.

Cearta s-a mutat apoi pe Instagram

Unii ar fi crezut ca gata, aia a fost. S-au certat ei putin in mall, dar gata, si-au vazut mai departe de treaba. Insa, nu, din contra. Intalnirea din mall a fost doar inceputul. Pe Instagram, amandoi si-au aruncat remarci rautacioase in story-uri. Se pare ca Abi a vrut din nou sa fie in prim plan, dupa ce a fost luat la rost in Craiova.

Fiecare a avut ceva de spus la adresa celuilalt. S-a ajuns pana la lucruri referitoare la familie, lucru care nu ar fi trebuit sa se intample. Insa, din cauza nervilor, se pare ca s-a uitat acest amanunt.

Alex Velea l-a botezat pe Abi Talent ”Laby” pe contul sau de Instagram si apoi a inceput sa il acuze de mai multe lucruri. Printre ele, ca i-ar placea baietii, ca e un tanar fara educatie, ca a atarnat pe la el pe la studio si dupa ce a vazut ca nu-l baga nimeni in seama, s-a apucat sa-l vorbeasca de rau pe Instagram.

In acelasi timp, Abi Talent s-a luat pe Instagramul lui de faptul ca Alex Velea nu e sotul Antoniei in acte. De asemenea, el a adaugat ca, intr-un videoclip, Alex Velea ar fi purtat ceasul sotului in acte al Antoniei.

Din online, la TV

Nu a durat mult si presa din Romania a inteles ca scandalul a capatat niste proportii uriase, fapt pentru care, s-a bagat pe fir. Ziarele au bagat articole peste articole despre cearta dintre Abi Talent si Alex Velea. In medie, a fost cam un articol nou pentru fiecare story nou al vreunuia dintre ei.

Abi Talent a vorbit la Antena Stars despre ce s-a intamplat. El le-a spus telespectatorilor ca doar se joaca si ia totul in gluma, spre deosebire de Alex Velea. De asemenea, tanarul a spus ca nu e bine ca domnul Velea s-a luat de tatal lui.

Apoi, el a adaugat ca ii prinde bine cearta lui Alex Velea, ca si asa din 2015 nu mai face bani si nu il mai stie nimeni. Contactat de Antena Stars, Alex Velea nu a vrut sa intre in direct, insa i-a transmis lui Abi Talent, prin intermediul celor care l-au sunat, ca e un tanar fara educatie. Talent are, dar educatie nu prea. Iar ca ultima adaugire, a spus ca daca va mai continua scandalul, totul se va intampla pe Instagram, acolo unde s-a desfasurat in cea mai mare parte a timpului.

Voi ce parere aveti de acest beef? Si, mai ales, tineti cu vreunul dintre cei 2 sau va sunt indiferenti?

 

 

3 thoughts on “Abi Talent si Alex Velea: Batalia influencerilor

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!