Abi Talent a lovit cu microfonul un fan la concertul din Bacau

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Abi Talent a lovit cu microfonul un fan la concertul din Bacau. Scenele s-au petrecut cand nimeni nu se astepta. Toti erau pe vibe cu melodia pe care o canta artistul si, deodata, el s-a schimbat la fata si s-a oprit. Iar ce a urmat depaseste limitele imaginatiei…Haideti sa vedem ce s-a intamplat, de fapt.

bookzone.ro

Abi Talent a lovit cu microfonul un fan la concertul din Bacau

Scurt, pe 2: Abi Talent, unul dintre cei mai controversati cantareti din Romania, era la Bacau, la un concert. Isi canta una dintre melodiile deja cunoscute si cu o gramada de vizualizari, in fata unui public numeros. La un moment dat, el s-a apropiat de multime. In acel moment, un baiat din public si-a apropiat mana putin cam mult de cea a lui Abi, pe care avea un ceas.

Aparent, acel ceas este un Rolex original, ce costa cateva zeci de mii de euro. Iar tanarul care l-a atins, voia, de fapt, sa i-l ia lui Abi, din ce se intelege. Si nu ar fi fost prima data. Ar fi incercat de inca 2 ori, pana cand Abi l-a simtit si si-a zis ca nu poate sa suporte un astfel de gest. Despre Abi se stie ca nu e chiar cea mai linistita persoana. Adica, ii poate sari tandara destul de usor. El e un personaj controversat in online-ul romanesc. A avut dispute si cu Alex Velea. De fiecare data cand posteaza, lumea e atenta la ce face si la ce zice pe profilul lui de IG, unde are sute de mii de urmaritori. Asadar, putem spune ca e unul dintre cei mai urmariti influenceri din Romania. Revenind insa la incidentul de la concertul sau din Bacau, care s-a viralizat pe TikTok…

bookzone.ro

Ce s-a intamplat dupa?

Artistul s-a suparat si i-a dat repectivului cu microfonul in cap. Insa nu s-a oprit doar aici. L-a mai si scuipat, asa, in vazul tuturor. Toate dupa ce a oprit tot concertul pentru care probabil ca toti ceilalti platisera. I-a mai zis vreo doua, dupa care se pare ca a plecat de pe scena. Din filmuletele care au aparut pe TikTok, nu reiese foarte clar ce s-a intamplat dupa acest incident…

S-a intors Abi Talent pe scena sa isi continue conertul pentr publicul sau sau nu? E de inteles si reactia lui Abi, ca doar ceasul ala costa foarte, foarte mult. Si daca intr-adevar baiatul respectiv voia sa i-l ia si reusea, am fi vorbit de o paguba uriasa. Dar restul persoanelor din public n-aveau nicio vina. De aceea, noi credem ca s-a intors pentru ei si si-a continuat concertul…Daca ati fost in public si ne puteti spune ce s-a intamplat dupa, ne puteti lasa un comentariu la acest articol.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!