Romanii au talent Sezonul 11 va fi vineri si luni la TV

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Romanii au talent Sezonul 11 se va vedea de 2 ori pe saptamana in acest an. Show-ul de talente care a cucerit inimile a milioane de romani si care a doborat toate recordurile de audienta se va intoarce cu o portie dubla. Aflam mai multe detalii despre aceasta stire TV din randurile ce urmeaza.

Romanii au talent Sezonul 11 va fi vineri si luni la TV

Romanii au Talent Sezonul 11
Romanii au Talent Sezonul 11/ FOTO: PROTV

Pana astazi, stiam ca sezonul 11 din Romanii au talent va reveni pe micile ecrane la data de 5 februarie 2021. Pana aici, nimic neobisnuit, caci in fiecare an, emisiunea cam in aceasta perioada incepea. De data aceasta insa, avem parte de o surpriza de proportii. In loc sa fie numai vineri, talent show-ul va avea si o a 2-a editie saptamanala.

fabricadegratare.ro

Da, da, ati citit bine. Ne vom putea bucura de talentatii nostri romani intr-o portie dubla. Zilele de difuzare vor fi vineri si luni. E poate cea mai buna decizie posibila, caci lunea stim cu totii cum e. Incepe saptamana, ne miscam mai greu si avem gandul doar la weekend-ul care abia a trecut. Asa ca niste ore bune de divertisment pur nu strica, parerea noastra.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Juriul Romanii au Talent in 2021

Faptul ca vom avea 2 editii in fiecare saptamana nu este singura surpriza a sezonului 11 din Romanii au Talent. Si la nivel de juriu, exista o modificare. La masa juratilor nu va mai sta Mihai Petre, cel care, de altfel, a stat in aceasta postura inca din primul episod al emisiunii. In locul acestuia va veni Alexandra Dinu.

Daca va intrebati cine este Alexandra Dinu, putem sa va raspundem noi. La baza, ea este o actrita desavarsita. De-a lungul timpului, a mai prezentat si diverse emisiuni, de aceea o si vedem in postura de jurata la Romanii au Talent. Desi la prima vedere ati spune ca e o pustoaica, trebuie sa stiti ca aparentele sunt inselatoare. Alexandra are nici mai mult, nici mai putin de 40 de ani si e mama unui simpatic baiat, pe numele lui Mario Mutu.

edenboutique.ro/

In concluzie…

Noi ne bucuram tare mult ca Romanii au Talent Sezonul 11 va fi mai des la TV. E o emisiune de divertisment pe care am apreciat-o inca din primul sezon. Insa, stam si ne intrebam: faptul ca va fi si luni si marti, inseamna ca se va termina mai repede sezonul? Sa speram ca nu, caci ar fi tare pacat. Desigur, ca de fiecare data, parerile sunt impartite.

Dumneavoastra va bucurati ca ii vom vedea pe Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu, dar si pe Florin Calinescu, alaturi de romanii nostri talentati de 2 ori pe saptamana? Sau sunteti de parere ca ce-i prea mult strica si ar fi trebuit sa ramana doar la editia de vineri? Daca aruncam o privire pe contul de Instagram al emisiunii, vedem ca, in general, lumea se bucura de portia dubla de divertisment.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!