Serialul turcesc Pretul Fericirii se intoarce

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul turcesc Pretul Fericirii se intoarce, spre bucuria tuturor fanilor care l-au asteptat atata timp. Au trecut luni bune de la ultimul episod din Pretul Fericirii, ce s-a difuzat la noi pe micile ecrane. Inca de atunci, de la ultima secventa pe care am vazut-o, fanii s-au tot intrebat cand va veni urmatorul sezon si in tara noastra. Se pare ca ne vom putea bucura de noile aventuri mult mai repede decat ne-am fi gandit.

bookzone.ro

Serialul turcesc Pretul Fericirii se intoarce

serialul turcesc Pretul Fericirii se intoarce
serialul turcesc Pretul Fericirii se intoarce

Pretul Fericirii se intoarce pe micile ecrane pe data de 2 septembrie 2020. Atunci se va difuza primul episod al sezonului 3, care este savuros, de-a dreptul. Sunt o gramada de schimbari si vom vedea cum nimic nu mai e sigur. Niciuna din relatiile ce s-au sudat in primele 2 sezoane nu mai pot fi numite cu apelativul de ”sigure”. Vor fi certuri peste certuri, iscate de noile personaje, ce vor sa faca rau si atat.

Alihan si Zeynep sunt out. Pe ei nu ii vom vedea in nici macar o secventa, din pacate. Ambii actori au avut sau au alte proiecte. In schimb, Yildiz si Halit sunt pe pozitii, dar si Ender. Pe langa ei, noi dusmani se arata la orizont. Sahika este antagonista principala, care isi doreste sa distruga pacea.

bookzone.ro

Insa, nu va ganditi ca ea singura va putea sa faca ce veti vedea pe parcursul episoadelor. In spatele acesteia, sta un vechi dusman de-al lui Halit, care s-a gandit ca e timpul sa il scoata din joc. Va aparea si acesta, insa nu din primele episoade. Yildiz va deveni mama, iar relatia ei cu Ender se va schimba pentru totdeauna. E posibil sa postam poze cu Yildiz si copilasul pe pagina de Facebook Seriale Turcesti, dar nu stim inca sigur.

Cand se difuzeaza Pretul Fericirii in Romania?

Din fericire, acest serial turcesc se va difuza pe intreg parcursul saptamanii. Asadar, de luni si pana vineri, de la ora 20, ne vom putea delecta cu aceasta productie ce a doborat recordurile de audienta, de-a lungul timpului. Un singur inconvenient ar fi, din pacate. Nu va fi episodul de la 20 la 23, adica de 3 ore. La ora 22, Pretul Fericirii va trebui sa faca loc emisiunii ”Bravo ai stil! Celebrities”. Asadar, nu vom avea decat 2 ore pe seara din aventurile lui Yildiz si ale lui Halit.

Insa, mai bine putin, decat deloc, nu-i asa? Fiind un serial care si la noi a facut valuri in primele sezoane, suntem siguri ca si de data aceasta va fi foarte urmarit. In caz ca nu va mai amintiti, sezonul 2 din Pretul Fericirii s-a terminat in Romania pe la inceputul verii lui 2019. Asadar, a trecut mai bine de un an. Insa, stati linistiti: noi am vazut primele episoade si va putem spune doar atat: a meritat asteptarea cu varf si indesat. Intrigile vor fi mai aprige ca niciodata si cu siguranta ca vom astepta fiecare episod cu sufletul la gura. Nu de alta, dar prietenii devin dusmani si dusmanii aliati.

Daca totusi nu puteti de fiecare data sa va uitati seara la Pretul Fericirii, sa stiti ca postul de televiziune difuzeaza si dimineata o productie tare interesanta. E vorba despre Dragoste Infinita, iar noi avem rezumatul primului episod, daca vreti sa vedeti despre ce este vorba.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!