Dragoste Infinita Episodul 1 Rezumat: O noua poveste

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dragoste Infinita Episodul 1 Rezumat: O noua poveste incepe, spre a ne bucura sufletele. Ca de fiecare data, iubirea se afla in prim plan. Personajele pe care le vom intalni in aceasta productie de exceptie vor lupta pentru a tine in viata flacara dragostei, cea la care visam cu totii, indiferent de varsta. Obstacolele vor aparea la tot pasul. Faptul ca protagonistii provin din paturi sosciale diferite va cauza multe probleme, dar si neintelegeri.

bookzone.ro

Insa, de fiecare data, iubirea va gasi o cale si ii va face sa inteleaga atat pe el, cat si pe ea ca merita sa lupte pana la capat ca sa ramana impreuna. Gata cu introducerile, e timpul sa pasim in noua poveste.

Dragoste Indifinita Episodul 1 Rezumat: Sa facem introducerile

Stim cu totii ca primul episod al unui serial este acela in care ne intalnim cu personajele si vedem daca ne plac sau nu. Atentia e asupra lor, in detrimentul unei actiuni propriu-zise. In primul episod din Dragoste Infinita, ii vedem pentru prima data pe Kemal si pe Nihan. Da, asa se numesc protagonistii pe care ii vom urmari pret de zeci de episoade.

bookzone.ro

Intalnirea lor e tare interesanta. Nihan vrea sa iasa din lumea superficiala in care a crezut, iar Kemal pur si simplu vrea sa iubeasca. La prima vedere, nu pare prea greu: daca se plac, sa se ia si gata treaba, nu-i asa? In realitate, lucrurile sunt mai grele. Parintii tin cont de parerea lumii de multe ori. Iar deciziile luate sub egida ”Ce va zice lumea?” sunt de multe ori in detrimentul fericirii generale. Asa ca pentru Nihan, alesul trebuie neaparat sa fie de vita nobila. Altfel, nici nu incape vorba de vreo apropiere sau de vreo casatorie.

Daca ea totusi spera, pentru Kemal, viata pare sa fie destul de gri. El provine dintr-o familie pentur care banii sunt adesea o problema. Nu au posibilitati stralucite, insa se lupta zi de zi sa supravietuiasca. Un trai decent e tot ce isi pot dori. Tocmai de aceea, Kemal nu prea crede in minuni sau miracole. Pentru el, viata inseamna munca si e sigur ca trebuie sa puna logica pe primul plan, daca vrea sa faca ceva. Degeaba ar crede in miracole, caci acestea nu exista, in acceptia sa. Insa, va afla curand ca…s-a inselat.

Se intalnesc in autobuz

Protagonistii nostri vor avea parte de o prima intalnire cel putin atipica. Nihan s-a hotarat sa ia autobuzul si sa se deplaseze putin cu ajutorul sau. Desi ar fi putut foarte bine sa foloseasca un mijloc de transport mai bun, ea a ales autobuzul dintr-un simplu motiv. Numai aici poate sa vada fel de fel de tipologii de oameni. Persoanele cu trasaturi diverse si stari de spirit variate sunt subiectul ideal pentru desenele ei. In acest autobuz, va da insa si de Kemal. Din secunda in care privirile lor se intalnesc, totul se schimba.

Din pacate, baiatul nu este singurul care vrea sa ajunga in sufletul lui Nihan. Din lumea buna din care provine fata, are un pretendent pe nume Emir. Acesta si-o doreste pe Nihan pe post de sotie si nu are de gand sa renunte asa usor. Vazandu-l cat de mult vrea, tatal acestuia il sustine in toate incercarile sale.

Dragoste Infinita Episodul 1 Rezumat: Departe de Istanbul

Datorita studiilor, Kemal are sansa de a se muta intr-un alt oras decat Istanbul, respectiv Zonguldak. Aici va putea sa lucreze in cadrul unei mine, lucru foarte bun pentru viitorul sau. Insa, decizia pe care trebuie sa o ia nu este atat de usoara. Abia a cunoscut-o pe fata aceasta cu care ar vrea sa aiba o relatie de lunga durata. Daca ar pleca acum si ar lasa-o in Istanbul, sale sanse sa o gaseasca nemaritata.

Nu mica ii este mirarea cand Nihan ii spune ca nu gaseste nicio problema in a se muta cu el in Zonguldak. Nu ii pasa ca va lasa in urma un oras precum Istanbul, atata timp cat va putea sa fie fericita alaturi de el. Cei 2 pornesc bucurosi spre aceasta noua incercare. Insa, ce nu stiu ei e ca Emir le va pune bete in roate la fiecare pas. Si, pe langa el si altii vor incerca sa ii separe. Daca vor reusi, pana la urma, sa ramana impreuna, vom afla urmarind episoadele. Noi vom incera sa va facem rezumate pentru toate episoadele, pe care le vom posta ulterior in sectiunea speciala de pe site. Pana atunci, nu uitati ca puteti discuta despre serial pe pagina Seriale Turcesti pe care le indragesti.

 

 

1 thought on “Dragoste Infinita Episodul 1 Rezumat: O noua poveste

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!