Cate episoade are serialul O Dragoste?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cate episoade are serialul O Dragoste? Productia ce ii are in prim plan pe Doga si pe Fatih, doi tineri ce provin din medii diferite, insa impartasesc aceeasi dragoste a unuia fata de celalalt a surescitat interesul telespectatorilor din Romania. Astfel, din ce in ce mai multi se intreaba ce fel de serial este acesta. Discutam despre o productie scurta sau, din contra, de una lunga? Haideti sa aflam si noi din articolul de azi.

bookzone.ro

Un serial fenomen, despre diferentele dintre doua lumi

Se spune de multe ori ca opusele se atrag. Asa s-a intamplat si in ceea ce ii priveste pe Doga si pe Fatih. In aparenta, par niste tineri simpli. In esenta insa, fiecare in parte este reprezentantul unei alte ideologii de viata. Doga e fata lui Kivilcim, o femeie moderna, care vrea independenta pentru ea, dar si pentru sora lui Doga, Cinem. Nu accepta faptul ca fetele ei sa depinda in vreun fel de un barbat. Nu vrea ca alegerile lor sa depinda de faptul ca respectivii au bani, iar ele nu. In acelasi timp, Fatih este reprezentantul unei familii unde traditiile sunt de baza. Aici totul e pe vechi, asa cum stim cu totii. Femeia trebuie sa asculte de barbat. Sa nu iasa din cuvantul lui.

Cand afla ca fata ei s-a combinat fix cu cineva dintr-o astfel de familie, Kivilcim este tare dezamagita. Si e si mai dezamagita cand afla ca va deveni si bunica. Asa ca, vrea, nu vrea, trebuie sa il accepte pe Fatih. Si aceasta este intriga principala. Dar cate episoade ae, de fapt, tot serialul? S-a terminat sau mai continua?

bookzone.ro

Cate episoade are serialul O Dragoste?

Vestea buna este ca serialul turcesc O Dragoste este in plina desfasurare. Adica, in Turcia, la momentul scrierii acestui articol, productia inca se difuzeaza. Insa se dau episoade noi. S-a ajuns deja la episodul 54. Si cu siguranta ca numarul se va opri undeva pe la 70 in actualul sezon.

Iar daca audientele acestuia vor fi bune, stiti ce se intampla. Se da unda verde unui nou sezon, care incepe in toamna. Insa, inca nu stim daca va mai exista si un alt sezon sau nu. Dar, ce este sigur e ca pana prin iunie asa, serialul se va mai difuza in Turcia. Ceea ce, dupa cum v-am spus si mai sus, ar aduce numarul total de episoade in jurul sumei de 70. Voi ce parere aveti? Sunt destule episoade sau v-ar fi placut sa fie unul din acela cu sub 20 de episoade? Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!