Serialul O Dragoste se va difuza de marti pana vineri

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul O Dragoste se va difuza de marti pana vineri, din pacate. Noul program cu siguranta ca nu va fi pe placul telespectatorilor ce urmaresc cu sufletul la gura ce se mai intampla cu Doga si cu Fatih. Si totusi, de ce aceasta schimbare? Nu are suficienta audienta serialul sau ce se intampla? Raspunsurile le aflam si noi din articolul de astazi.

bookzone.ro

Serialul O Dragoste se va difuza de marti pana vineri

Stim cu totii ca serialul turcesc O dragoste a prins foarte bine. Inca de la primele episoade a avut super audiente. In prezent, se difuzeaza de luni si pana vinerti. Insa, totul se va schimba incepand cu data de 18 martie. De ce? Ei bine, incepe emisiunea Insula de un Milion cu Cosmin Cernat. Aceasta se va difuza in zilele de sambata, duminica si luni. Asa ca da, ati ghicit: motivul pentru care noul progam de difuzare al serialului O Dragoste este de marti si pana vineri e introducerea in grila a noii emisiuni. Deci nu e vorba de faptul ca nu mai are suficienta audienta sau altceva. De obicei, doar cand scad audientele se diminueaza numarul de difuzari saptamanale, din ce stim noi. Dar acum iata ca e alt motiv…

Practic, noi, cei ce ii urmarim pe Doga, pe Fatih si pe toti ai lor, va trebui sa renuntam la un episod. Astfel, pe 18 martie, luni, nu vom avea episod nou din O Dragoste, ci un episod din Insula de Un Milion. Este o decizie cu care foarte multi nu vor fi de acord, probabil. Insa, acum depinde si de cat de bine va performa noua emisiune. E posibil sa mearga atat de bine incat sa se mai renunte la inca un episod din serial. Desigur, acestea nu sunt decat speculatii. Ce stim sigur e ca din 18 martie, noul program va fi doar de marti pana vineri in ceea ce priveste serialul turcesc O Dragoste. Haideti si pe pagina de Facebook.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!