Akebono de la Puterea Dragostei

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Akebono de la Puterea Dragostei pare sa fie deja printre preferatii publicului. Nici bine nu a inceput sezonul 3 al emisiunii matrimoniale, ca deja telespectatorii au atat preferati, cat si concurenti pe care nu prea ii suporta. Da, stim, prima parere si impresie intotdeauna conteaza, doar ca, totul se poate schimba pe parcurs. Nu e nimic batut in cuie.

bookzone.ro

Akebono de la Puterea Dragostei

Akebono de la Puterea Dragostei
Akebono de la Puterea Dragostei

Printre noii concurenti este si unul cu numele de Akebono. Inca de la bun inceput, datorita numelui diferit, el si-a castigat un capital de imagine. Nu de alta, dar nu auzi tot timpul un astfel de prenume frumos. Si pare a fi si de treaba. Au inceput deja sa apara grupurile de sustinere pentru el. Nu e putin cam devreme totusi? Noi asta ne-am intrebat, insa se pare ca nu. Fanii Puterea Dragostei sunt deja la datorie inca din prima zi.

Sa fie Akebono deja un pretendent la Marele Premiu? Luandu-ne dupa numarul de urmaritori ai grupurilor de Facebook si nu numai, sa stiti ca are sanse. Insa, evident, e o simpla supozitie. Nu avem cum sa stim ce se va intampla cu ei. Daca isi va gasi sau nu vreo fata buna si va forma un cuplu, e posibil.

bookzone.ro

Si nu ii va fi prea greu, caci sunt frumoase noile concurente de la Puterea Dragostei Sezonul 3. Sunt una si una, fapt pentru care, atat lui Akebono, cat si celorlalti concurenti le va fi greu sa isi aleaga o pretendenta la inimile lor.

Numele real al acestui concurent e Claudiu, insa, pentru faptul ca e un tip vulcanic, i se spune si Akebono.

Cand se difuzeaza sezonul 3 din Puterea Dragostei?

Daca ati ajuns la noi pe site pentru Akebono de la Puterea Dragostei si vreti sa stiti cand anume puteti sa il vedeti, va spunem noi. Programul sezonului 3 e la fel ca si pana acum. Astfel, emisiunea, care nu mai e prezentata in sezonul 3 de Andreea Mantea se vede de luni pana vineri, de la 11 la 12. Aceasta e prima portie a zilei. Apoi, de la ora 17 si pana la ora 19, telespectatorii vor putea vedea a 2-a parte a emisiunii zilnice.

Nici in weekend nu scapam de Puterea Dragostei. Sambata, de la 16 la 18 si de la 19 la 20, dar si duminica, in aceleasi intervale orare, vom putea fi martorii noilor povesti de dragoste din Istanbul. Ce parere aveti de noul sezon? Nu uitati ca il puteti urmari si pe canalul oficial de YouTube.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!