Cine a castigat sezonul 2 din Puterea Dragostei?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cine a castigat sezonul 2 din Puterea Dragostei? Iata ca s-a mai dus un sezon din aceasta emisiune matrimoniala, urmarita de milioane de telespectatori. Odata cu difuzarea finalei Puterea Dragostei, toti fanii au putut afla cine sunt castigatorii sezonului, in data de 26 iulie.

bookzone.ro

Cine a castigat sezonul 2 din Puterea Dragostei?

Cine a castigat sezonul 2 din Puterea Dragostei
Cine a castigat sezonul 2 din Puterea Dragostei

Parerile sunt deja impartite. Nici bine nu s-au aflat castigatorii sezonului 2 din Puterea Dragostei, ca pe retelele de socializare, fanii au rabufnit. Multora nu le-a placut faptul ca preferatii lor nu au reusit sa obtina trofeele atat de ravnite de toti concurentii. Insa, ce sa ii faci? In viata mai si pierzi, mai si castigi. Insa unele persoane se ataseaza atat de mult de unii dintre participanti, incat ii consaidera ca parte din familie. Si e normal sa te superi daca cine apropiat tine nu castiga la vreun concurs, pana la urma.

Am avut parte de un fel de deja vu cand am aflat cine a castigat sezonul 2 din Puterea Dragostei. Cel putin, atunci cand a fost dezvaluita castigatoarea. La castigator nu aveam cum sa simtim ceva, pentru ca, pentru el, a fost prima data in care a avut titulatura de concurent in emisiunea matrimoniala.

bookzone.ro

A fost si in primul sezon

Probabil ca v-ati dat seama deja, spunandu-va acest lucru, ca cea care a castigat este una dintre cele 2 concurente pe care le-am mai vazut si in sezonul 1. E vorba despre Berna si despre Bianca Comanici, in caz ca nu stiati. Pe langa ele, a fost si Ella, fosta prietena a lui Jador.

Si, cine credeti ca a castigat? Bianca Comanici a fost cea care a intrat in posesia trofeului Puterea Dragostei. Da, da, chiar ea, cea care a castigat si sezonul 1, de altfel. De aceea va spunem ca parca am avut o senzatie de deja vu. In sezonul 1, pe langa Bianca, a mai castigat Bogdan Mocanu.

Bianca Comanici si Livian sunt castigatorii

La baieti, Livian a fost cel de pe locul 1. El le-az intrat tuturor la suflet, astfel ca telespectatorii si concurentii i-au dat voturile necesare. Atat el, cat si Bianca au plecat acasa mai bogati cu cate 10.000 de euro. Daca e sa facem un calcul rapid, fiecare are in cont aproape 50.000 de lei. Daca vor forma din nou un cuplu si se vor folosi amandoi de bani, ar iesi 100.000 de lei pentru acest cuplu. Nu sunt de ici, de colo, trebuie sa recunoastem.

Sigur, nu stie nimeni ce relatie mai e intre Livian si Bianca. Ei spun ca, in prezent, nu mai formeaza un cuplu. Chiar daca vreme de mai multe saptamani au fost favoriti si toata lumea i-a iubit pentru cat de bine se potrivesc, se pare ca, pana la urma, au ajuns in finala sezonului 2 separat, nu ca si cuplu. Insa, nu se stie ce vor face in continuare. Poate se vor impaca si isi vor cumpara un apartament, sa locuiasca.

Unde a ajuns trofeul Puterea Dragostei, dupa ce s-a aflat cine a castigat sezonul 2 din Puterea Dragostei?

In finala, Bianca Comanici a facut un gest frumos Ea a decis ca trofeul sa ajunga l oalta concurenta, care nu a fost prezenta in ultimii 6. Este vorba despre Ligia, fosta iubita a lui Philip Albu, care, in prezent, este intr-o relatie cu Berna. Bianca a tinut sa spuna ca Ligi merita cu prisosinta acel trofeu, pentru ca este un om bun. Chiar daca a fost des apostrofata si chiar luata putin la misto de concurenti, Ligia e un suflet bun, dupa Bianca. Si, tocmai de aceea, s-a gandit ca trofeul ii va folosi mai mult ei.

Si uitati asa, s-a mai terminat inca un sezon din aceasta emisiune matrimoniala ce ne tine zi de zi cu sufletul la gura. Nu va ascundem faptul ca abia asteptam sa vedem care sunt concurentii sezonului 3 din Puterea Dragostei. E foarte probabil ca, printre ei, sa se afle si diversi concurenti din al 2-lea sezon si poate si din primul. Se vehiculeaza deja ca Alexandru Bobicioiu va fi concurent in noul sezon. Insa, noi nu stim. Ramane de vazut.

Suntem tare curiosi daca Bianca va decide ca e necesar sa vina si pentru a 3-a oara in show-ul realizat in Turcia. In orice caz, se anunta a fi un super sezon. Singurul lucru care mai stirbeste putin din emotii e faptul ca Andreea Mantea nu va mai fi prezentatoare. Nu vrem sa ne pronuntam prematur, ca poate si Cristina Mihaela va fi buna. Dar na…ne obisnuiseram cu Andreea Mantea. Voi asteptati sa inceapa sezonul 3 din Puterea Dragostei? O sa va uitati la episoade la TV sau pe YouTube?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!