Varcolac la brutarie

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Varcolac la brutarie: voi stiati ca se angajeaza varcolaci in Romania? Nu, nu este niciun fel de gluma. Insa, in acelasi timp, nu e vorba nici despre lucrul la care v-ati gandit deja. Una peste alta, am auzit expresia aceasta zilele trecute si m-am amuzat teribil. Uneori, limba romana e tare amuzanta. Un cuvant poate sa aiba atat de multe intelesuri, incat te poate lua cu dureri de cap. Iar expresiile amuzante romanesti nu lipsesc. Haideti sa vedem in cele ce urmeaza ce inseamna varcolac la brutarie si de unde pana unde acest apelativ.

Varcolac la brutarie

varcolac la brutarie
varcolac la brutarie

Eram zilele trecute cu un prieten bun si m-a intrebat direct: ”Ba, nu vrei sa te angajezi varcolac? Cica angajeaza unii…”. Dupa ce am auzit intrebarea, m-am uitat asa putin la el. Si la fata lui, mai ales. Nu de alta, dar tare mi-era ca a baut putin mai mult si ca nu prea stie ce mai vorbeste. Insa nu, parea treaz si nu avea semne de betie. Asa ca am clipit de doua ori nedumerit si l-am intrebat, la randu-mi: ”Cum adica ma, sa ma angajez varcolac?”

farmec.ro

S-a dus prietenul asta pe un ras de vreo 2 minute nu l-am mai oprit. Se vedea clar ca ii convine faptul ca habar nu am despre ce vorbeste. Dupa ce s-a oprit insa, a tinut sa ma lumineze si pe mine. Se pare ca meseria de varcolac in Romania chiar exista. Da, e pe bune. Insa, asa cum v-am spus si in primul paragraf, nu e ceea ce credeti voi.

bookzone.ro

noriel.ro

Varcolacul din Romania lucreaza ziua, nu noaptea

Daca vrei sa te faci varcolac la noi in tara, trebuie sa stii faptul ca lucrezi ziua, nu noaptea. Luna nu prea e prietena ta. Iar legat de pilozitatile de pe corp…eh, nu prea conteaza. Da, probabil v-ati dat seama ca nu ne referim aici la varcolacii aceia care sunt jumatate om si jumatate lup. Creaturile mitologice ce se razboiesc necontenit cu vampirii nu au niciun fel de legatura cu subiectul acestui articol.

Un varcolac in Romania este, de fapt, un om care invarte colacii la brutarie. Da, un angajat al brutariei, care se ocupa de invartit colaci. De aici si denumirea aceasta tare amuzanta. Nu uitati ca, daca doriti sa ramaneti la curent cu toate tipurile variate de articole pe care le postam, puteti sa like-uiti pagina de Facebook.

vegis.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!