Bucharestsays e o pagina de Instagram smechera

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Bucharestsays e o pagina de Instagram tare misto, dupa mine. Am descoperit-o recent si am zis ca trebuie sa scriu un scurt articol despre ea. Asadar, daca sunteti din Bucuresti sau urmeaza sa stati pe acolo cu facultatea sau din alte motive, poate ar trebui sa ii dati un Follow.

bookzone.ro

Bucharestsays – ghid de convorbiri

BucharestSays
BucharestSays

Trebuie sa va marturisesc sa petrec mult timp pe Instagram. Uneori, poate char prea mult timp pentru propria-mi liniste, insa asta-i alta poveste. Cert este ca, din cand in cand, mai dau si de hidden gems, printre toate influenceritele care pozeaza in aceleasi ipostaze si printre toti cei ce folosesc FaceApp putin prea mult.

Zilele trecute, mi-a aparut pe pagina de Explore de pe Instagram o poza simpla, doar cu text. Cica „stranuta-n cot” si mai jos era varianta in engleza a acestei expresii romanesti. Daca o sa mai scriu alt top cu expresii romanesti interesante, poate o bag si pe asta. Revenind, ma uit eu la poza, vad expresia in engleza si mai jos explicatia ei, in aceeasi limba. Mi s-a parut tare interesant. Nu va mai spun ca urmatoarele zeci de minute am stat numai pe Bucharestsays.

bookzone.ro

Expresii romanesti traduse in engleza

Cei sau cele din spatele contului imbina interesant astfel de expresii cu poze frumoase din capitala Romaniei. Am putea chiar sa spunem ca sunt un soi de influenceri. Acum ca ma gandesc, strainii care ajung in Bucuresti, daca dau de pagina ast, ce si-or spune? „Wow, ce expresii ciudate au si romanii astia”? Sa speram ca nu, desi, daca stam sa ne gandim, sunt destule care in alte limbi suna aiurea. De exemplu, am vazut pe Bucharestsays expresia „Esti beton”. In engleza, daca traducem mot-a-mot e „You’re concrete”, ceea ce nu prea are logica.

Si sunt o gramada de astfel de expresii interesante. Vad ca e o pagina de succes, caci are zeci de mii de urmaritori. Asadar, nu prea ma pot numi eu deschizator de drumuri sau descoperitor, insa nici nu voiam. Asadar, daca aveti o pauza si vreti sa radeti, eu unul va recomand pagina BucharestSays.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!