Cati bani face Dorian Popa din YouTube?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cati bani face Dorian Popa din YouTube? Din ce in ce mai multa lume se intreaba cati euro ii intra in cont celebrului artist la fiecare final de luna. E prezent in (aproape) fiecare zi cu un daily vlog si ne prezinta viata lui. Vizualizarile sunt cu sutele de mii, asa ca era normal ca lumea sa inceapa sa fie interesata si de partea financiara.

bookzone.ro

Cati bani face Dorian Popa din YouTube?

Cati bani face Dorian Popa din YouTubee
Cati bani face Dorian Popa din YouTube

Cand Dorian il juca pe Andrei in serialul Pariu cu viata si in telenovela muzicala O noua viata, o intrebare il agasa de fiecare data cand aparea in spatiul public. Fanii sai de atunci, dar si presa voiau sa stie daca Dorian Popa si Alina Eremia sunt impreuna. Deloc surprinzator, apropourile de acest gen se pare ca inca sunt la ordinea zilei, desi Alina are iubit, iar Dorian e cu Babs. Revenind insa in prezent, o alta curiozitate au internautii: cati bani castiga Regele Hatz din vizualizari? Face de-o ciorba? Desigur.

Invitat la Aleph News, influencerul a raspuns cat se poate de sincer. Astfel, putem afla ca in medie, dintr-un cont de YouTube precum al sau, cu milioane de subscriberi, se pot face pana la 15.000 de dolari in fiecare luna. Stati linistiti, nu am adaugat vreun 0 din greseala. Daca facem repede un calcul, la valoarea de 4 lei dolarul ar veni 60.000 de lei lunar din YouTube. Este o suma exorbitanta, trebuie sa recunoastem.

bookzone.ro

Din colaborari si contracte se pot face si mai mult

Daca a inceput sa va ia cu palpitatii, va sfatuim sa va asezati undeva. De ce? Pai, banii de mai sus sunt doar cireasa de pe tort. Adica, pe langa ei, sunt si multe alte surse de venit, mult mai mari. Dupa cum bine stim cu totii, vizualizarile din YouTube nu sunt bine platite in Romania. E o realitate cruda, insa cu care toti cei care vor sa se apuce de vlogging trebuie sa o stie. Insa, din ce in ce mai multa lume intelege ca principala sursa de venit a unui youtuber nu sunt banii pe reclame, cel putin nu in Romania.

Planul este sa ajungi intr-atat de cunoscut incat firmele sa vina cu propuneri de colaborare. Mai un insert, mai o reclama si Dorian Popa ne spune ca se pot adauga lejer niste zeci de mii de euro si de aici. El spune ca poti sa ajungi si la 40.000 de euro pe luna din astfel de colaborari directe cu firmele. Daca adunam acesti bani cu cei 15.000 de mai sus, deja ca simtim lesinul cum se apropie. Ar veni peste 50.000 de euro lunar.

Chelutu face si el bani

Chelutu, cainele ui Dorian Popa face si el bani. Dupa faimoasa piesa, pe care deja o stiti, patrupedul ne-a aratat si ca stie s inoate, dar si sa castige banuti frumosi. Dupa spusele stapanului sau din vlog-uri, micutul Chelutu ar avea deja un contract cu Groland. Valoarea acestuia nu o stim si e normal, caci e strict confidential. Insa, Dorian a tinut sa mentioneze ca sumele din publicitatea directa, venita direct de la firma, poate sa se si dubleze. De unde pana unde? Pai, daca firmele au incredere in tine si in puterea ta de a face publicitate buna, pot negocia un contract mai lung.

Astfel, in loc de un singur insert al unui produs, respectivul vlogger/youtuber ajunge sa mentioneze numele produselor sau al serviciilor firmei pe parcursul mai multor luni sau chiar al unui an. La un calcul simplu, Dorian Popa face 100.000 de euro pe luna din YouTube si publicitatea adiacenta. Felicitari! Este incredibil la ce nivel a ajuns domnul Popa. Unii poate ca se bira de cati bani face Dorian Popa din YouTube. Insa, noi, personal, ne asteptam la astfel de cifre. Dupa cum v-am mai spus, Dorian e un influencer adevarat. Daca vorbeste in vlog-uri de ceva nou, incep rapid sa creasca si cautarile pe net.

Cati bani face Dorian Popa din Youtube si Instagram

Desigur, stim cu totii ca Dorian nu e activ doar pe YouTube, ci si pe contul lui de Instagram. Aici are peste 2 milioane de urmaritori, asa ca sumele pe care le poate castiga sigur se apropie de cele din YouTube. Insa, despre ele inca nu ne-a vorbit. Asa ca, pana atunci, nu putem decat sa speculam. Ce e sigur e ca niste zeci de mii de euro lunar ii intra in cont si de pe aceasta retea de socializare.

Acum ca am aflat cati bani face Dorian Popa din YouTube, am vrea sa va intrebam: vi se pare o suma prea mare pentru ce face sau e ideala? Pentru cata munca depun el si Cori in fiecare zi, noua ni se pare ok. Dar vrem sa va auzim si voua parerile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!