Versace Eros e cel mai bun parfum pentru tineri

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Versace Eros e cel mai bun parfum pentru tineri, cel putin in opinia mea. Am tot cautat, de-a lungul timpului, un parfum care sa imi placa din toate punctele de vedere. Stiti voi, acel parfum-emblema, pe care sa stiu ca pot sa il cumpar oricand si oricum, caci stiu si cum miroase si imi si place. Da, probabil multora dintre voi le convine sa aiba mai multe tipuri de apa de toaleta, apa de parfum sau parfum si sa aleaga in fiecare zi cu care sa se dea. Eu insa sunt mai lenes si prefer un singur fel, dar bun. Daca nu aveti chef sa

bookzone.ro

Acest parfum de la Versace e cel mai bun parfum pentru tineri

Versace Eros
Versace Eros

Am dat o gramada de bani pe testere de parfum, caci nu imi permiteam sa cumpar cate un flacon adevarat din fiecare esenta imi facea cu ochiul, ca apoi sa constat ca nu imi place. Si dupa cateva zeci de incercari nereusite, am ajuns si la Versace Eros. Numele era unul cel putin intrigant, trebuie sa recunosc. Ca un „mascul feroce”, in cautare de pretendente la inima lui, cand am vazut „eros”, adica erotic in traducere, deja am inceput sa imi fac filme. Ma vedeam dandu-mi cateva pufuri si fetele cazandu-mi la picioare in scurt timp.

Redevenind insa seriosi, trebuie sa va spun ca da, numele interesant a fost primul punct lua de parfumul Versace Eros. Dupa aceea, cand am vazut ce frumoasa e sticla aceea, cu albastru, a inceput sa imi placa si mai tare. Emblema parfumurilor versace, acel cap de femeie (Medussa, daca nu ma insel), denota eleganta si stil. Adica exact ceea ce ai vrea de la un parfum cu care sa poti sa iesi in lume si sa fii increzator in fortele proprii. Finisajele aurii de pe capac adauga o nota de rafinament pe care te-ai gandi ca o gasesti doar la parfumuri scumpe, de sute de lei. In realitate insa, parfumul Versace Eros nu e scump.

bookzone.ro

Cat costa Versace Eros?

Pretul parfumului Versace Eros e accesibil pentru toate categoriile de varsta, dupa mine. Astfel, ti-l poti permite si daca esti elev/student si vrei sa faci impresie buna la vreo intalnire cu o domnisoara. Sunt mai multe variante pe care ti le poti lua. Exista varianta de 30 de mililitri, dar si de 50ml si, desigur, cea mai generoasa, sticluta de 100 ml.

Eu de exemplu, am ales sa o incep usor si mi-am luat o sticluta de 30 de mililitri de pe acest site. Apoi, dupa ce mi-am dat seama ca e ce trebuie, am cumparat direct una de 100 ml. Iar de aici si pana la a deveni pasionat de parfumuri nu a fost decat un pas. Am inceput sa ma interesez mai des de ce inseamna siaj la un parfum si asa mai departe. Poate cand am timp, o sa scriu un articol si despre diverse particularitati ale parfumurilor bune. Pana atunci insa, vreau sa va intreb: sunteti de acord ca parfumul Versace Eros e cel mai bun pentru tineri? Sau aveti un alt parfum in cap cand va ganditi la acest titlu?

 

 

 

 

3 thoughts on “Versace Eros e cel mai bun parfum pentru tineri

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!