Ce inseamna WR la ceasuri?
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna WR la ceasuri? Asta m-am intrebat si eu azi cand ma uitam in magazinul asta online de ceasuri, in cautarea unui nou accesoriu de put la incheietura mainii. Si tot uitandu-ma eu asa, am vazut la unele modele ca in partea de jos a ecranului, apareau aceste 2 literre, puse una langa alta. Initial, habar n-am avut la ce se refera. Si, in ideea ca poate ca mine mai sunt multi altii, am zis sa scriu rapid acest articol explicativ. Acestea fiind spuse, permiteti-mi sa incep.

bookzone.ro

Ce inseamna WR la ceasuri?

Ce inseamna WR la ceasuri?
Ce inseamna WR la ceasuri?

Initial, am zis ca o fi vreo marca despre care nu auzisem sau ceva. Insa nu, nici vorba de asa ceva. Cele doua litere se refera, de fapt, la o caracteristica a ceasurilor, care a evenit destul de comuna in ultimii ani. Ca sa nu va mai tin va jar, va spun ca WR la ceasuri inseamna Water Resist sau Water Resistante. Sau, cu alte cuvinte, daca vedeti acest WR pe ceas, inseamna ca este rezistent la apa. Si cam asta a e treaba. Daca totusi suntem aici, spuneti-mi si mie ce ceas barbatesc v-ati luat voi recent, de care sunteti si multumiti, evident.

Eu nu stiu ce sa iau. Ma gandeam la un Sekonda Sport, insa pana sa ma gandesc eu, s-a epuizat stocul si n-a mai aparut. Acum ma gandeesc sa incerc totusi si un Casio. Ca buget nu stiu exact ce sa va spun. Insa sigur unul mai mic de 400 de lei, ca totusi ceasul e un accesoriu si nu cred ca trebuie luat unul prea scump. Daca aveti niste recomandari, sa stiti ca le astept cu placere in sectiunea de comentarii. Si, acestea fiind spuse, inchei si eu aici prezentul articol. Sper sa fie de folos cuiva pana la urma. Daca nu, asta e, eu tot l-am scris. Eu ma duc intre timp sa dau comanda si de un parfum gravat sa il fac cadou cuiva.

bookzone.ro

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!