Promisiunea Episodul 16 Rezumat: Au divortat!
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Promisiunea Episodul 16 Rezumat: Au divortat, insa lucrurile tot complicate sunt, din pacate. Personajele noastre dragi se vad puse in niste situatii la care nici nu s-ar fi asteptat vreodata… Aflam si noi astazi ce se intampla pe mai departe. Daca va place rezumatul, va invitam sa il dati si mai departe, pe retelele de socializare. Avem si rezumatul episodului precedent.

bookzone.ro

Promisiunea Episodul 16 Rezumat: Se pare ca au divortat!

Serhat a reusit sa o convinga pe Deniz sa divorteze. Surprinzator, ea n-a facut scandal, asa cum ne-am fi asteptat. Nu are inca niciun plan, asa ca a zis sa lase lucrurile asa pe moment, insa sigur va reveni cu noi doleante. N-o vedem sa renunte la viata ei frumoasa de la conac. Intre timp, Zumrut are parte de o discutie urata cu Abbas, care e tare nervos. Individul vede ca nu ii merge pe Serhat, asa ca se duce la ea si ii spune sa uite conacul acesta. Sa nu mai puna piciorul in el, caci altfel, lucrurile nu vor fi deloc bune pentru Ulfet, Rustem si Meliha. Si daca ii va spune lui Serhat, acolitii lui tot se vor duce dupa familia ei, asa ca cel mai bine ar fi sa il asculte.

Zumrut se sperie si decide sa se departeze de Serhat, de teama lui Abbas, pe care l-a vazut poate mai furios ca niciodata. Ea ajunge sa petreaca din ce in ce mai mult timp cu Cihan. Serhat vede acest lucru si incearca sa ii spuna ca a mai facut un pas ca sa fie iar impreuna: a divortat de Deniz. Chiar si asa, Zumrut tot nepasatoare e. Desigur, Serhat nu stie ca, din pacate, ea ar vrea sa ii sara in brate, insa nu poate de teama lui Abbas.

bookzone.ro

Serhat si Abbas

Serhat afla in acest episod ceea ce poate ca intuia deja de ceva timp, Niyazi ii spune ca Abbas le-a facut felul si lui Adil, dar si parintilor sai. Serhat este dezamagit si chiar distrus sa afle ca sfarsitul lor a venit fix de la cineva din familie. De la cineva care teoretic ar fi trebuit sa ii aparete, nu sa le faca rau. Suparat, el vrea sa ii aplice aceeasi lectie individului, insa Zumrut ii spune sa se potoleasca.

Intre timp, nici lui Suhandan si Hamit se pare ca nu le merge prea bine in relatie, din pacate. Ea decide sa se desparta de el dintr-o prostie, am putea spune. Dupa tot ea se supara cand vede ca el ii respecta decizia si nu mai ia legatura cu ea. Suhandan ar fi vrut sa il vada incercand si tot incercand sa ii reintre in gratii. Insa Hamit si-a tot vazut de viata. Pana la urma, decide ea sa se duca la el si sa discute, saturrandu-se sa astepte. Insa, fix atunci, o gaseste pe Canan la conac si tanara intelege ca aceasta ar fi iesit de la Hamit… Atunci se supara si mai rau pe el si decide ca pana aici le-a fost. Trebuie sa divorteze. Haideti la discutii si pe pagina de Facebook.

 

1 thought on “Promisiunea Episodul 16 Rezumat: Au divortat!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!