Promisiunea Episodul 7 Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Promisiunea Episodul 7 Rezumat: Stim deja ca ai nostri au fost urmariti de oamenii mamei lui Tolgahat, din rezumatul trecut. Au scapat, insa sunt slabiti. Dupa ce indivizii aceia i-au urmarit, Serhat si Zumrut au picat cu masina in lac. Draga noastra este inconstienta. Haideti sa vedem ce se intampla pe mai departe cu ai nostri.

bookzone.ro

Promisiunea Episodul 7 Rezumat: Stau o vreme la ei

Dupa ce Serhat s-a trezit si a vazut ca Zumrut nu schiteaza niciun gest s-a speriat atat de tare incat a lesinat si el. Un moment intr-un fel amuzant, daca ar fi sa ne intrebati pe noi. Dupa un timp, isi revine Zumrut si are grrija de Serhat pana cand reuseste si acesta sa isi revina in simtiri. Din fericire, nu mai sunt urmariti, asa ca pot respira usurati. Insa, unde sunt? Si unde se pot duce? Ei ajung sa stea un timp la o familie care ii primeste. Timpul acesta le prieste, caci ei devin din ce in ce mai apropiati. Le face super bine faptul ca nu mai au factori disturbatori care sa nu ii lase sa se gandeasca bine la sentimentele lor.

Azimet reuseste sa aduce pacea, desi se anunta a fi o adevarata lupta intre familia ei si Kudret. In ce fel reuseste mama lui Adil si Abbas sa aduca pacea? Ei bine, ii propune femeii un soi de armistitiu. De ce sa inceapa o bataie, cand ar putea sa devina rude? Ea reuseste sa o faca pe Kudret sa accepte faptul ca o nunta intre Suhandan si nepotul ei Hamit ar fi scenariul ideal. Desigur, Serhat si Zumrut nu vor, insa Azimet nici nu are de gand sa ii asculte… Ce nu stiu ei insa e ca acel Hamit se va preface doar ca vrea o viata alaturi de fata lui Abbas. Iar cand va veni momentul, isi va arata adevarata fata. Iar Kudret isi va putea pune adevaratul plan in aplicare.

bookzone.ro

Saniye e sincera

Serhat nu e uimit, insa e tare suparat cand aude de la Saniye ce planuri are Azimet. Ca n-o are la suflet pe Zumrut stia deja. Insa ca vrea sa o bage la inaintare pe Saniye, ca sa il desparta de ea parca nu ar fi crezut. Si totusi, fata asta ii spune. Saniye este sincera si ii spune ca aceste ganduri ale lui Azimet sunt departe de ceea ce vrea ea sa faca, de fapt. Cu alte cuvinte, nici prin cap nu i-ar trece sa se bage intre ei, iar el apreciaza tare mult acest lucru. Asa ca o ajuta cu casa. Isi spune ca merita ajutorul.

Serhat face un lucru istet. Desi Niyazi ii este teoretic dusman, el decide sa il ajute. Datorita lui, individul iese de dupa gratii. De ce face el asa ceva? Ei bine, e simplu: vrea sa ii castige increderea. Si reuseste. Niyazi este placut surprins si parca deja incepe sa regrete tot ce i-a facut. Ba, mai mult, se duce si la Abbas si il ia la rost. Adica sa il ajute Serhat, cel caruia i-a facut atata rau si sa nu-l ajute fix el, Abbas, care trebuia sa ii fie un soi de prieten? Niyazi ii spune fratelui lui Adil ca de aici inainte va tine cu Serhat si ii va spune toate secretele pe carre el, Abbas, i le ascunde.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!