Cand se termina serialul Promisiunea?
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand se termina serialul Promisiunea? Asta se intreaba toti cei ce urmaresc, de luni si pana joi, ce se intampla cu Zumrut, cu Serhat Demirkan. Dar si cum si daca reusesc sa scape de Abbas. Lumea vrea sa afle daca mai avem de petrecut multe seri frumoase cu aceste personaje sau, din contra. In randurile urmatoare, va vom spune scurt si la obiect cum sta treaba in prezent, cu informatiile pe care le stim.

bookzone.ro

Cand se termina serialul Promisiunea?

Serialul Promisiunea este tare popular la noi in Romania. Inca de cand a inceput, telespectatorii i-au iubit pe protagonisti. Si, evident, au vrut sa afle ce se intampla pe mai departe cu ei. Asa se face ca foarte multi vor sa stie cat timp ii vor mai putea vedea pe micile ecrane pe Serhat, pe Zumrut, dar si pe toti ai lor. Ei bine, trebuie sa va spunem din start ca vestile in privinta acestui serial nu sunt prea bune. De ce? Ei bine, el e destul de scurt. Nu are decat 26 de episoade, ceea ce il face sa fie in topul celor mai scurte seriale turcesti despre care stim noi.

La momentul scrierii acestui articol, abia s-a difuzat episodul 16 din Promisiunea. Asadar, ar mai fi 10 episoade si gata. Iar daca ne uitam in calendar si calculam 4 episoade pe saptamana, ne dam seama ca in luna decembrie, ar trebui sa ne luam ramas bun de la ei. Mai exact, in perioada Sarbatorilor de Iarna, in a 2-a zi de Craciun, ar trebui sa se difuzeze ultimul episod din Promisiunea cu Zumrut si cu Serhat. Insa, trebuie sa retinem un lucru: totul se poate schimba. Poate postul de televiziune va decide ca, pe ultima suta de metri, sa nu mai difuzeze 4 episoade pe saptamana, ci doar 3 sau poate si 2. Acest lucru ar mai intarzia putin finalul. Depinde, pana la urma. O sa va mai anuntam daca se mai afla ceva. Haideti si pe pagina de Facebook, unde mai discutam despre serialele turcesti din Romania. Va asteptam si acolo la discutii interesante.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!