flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Promisiunea Episodul 11 Rezumat: S-a trezit Zumrut! Cand nimeni nu mai credea ca este posibila o minune, ea s-a trezit. Din pacate, in loc sa il vada pe Serhat langa ea si sa il simta luand-o in brate, ea a vazut ceva uluitor. Ceva care o face sa se piarda din nou, la nici cateva minute de cand s-a trezit… Aflam si noi ce din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Promisiunea Episodul 11 Rezumat: S-a trezit Zumrut!

Asadar, a noastra a deschis ochii. Insa fix atunci, Serhat o lua de sotie pe Deniz, pentru a o salva pe micuta Isik. Evident, Zumrut nu are de unde sa stie toate acestea. Ea pur si simplu deschide ochii si isi vede barbatul iubit langa o lata femeie. Atunci i se rupe orice film. Spera ca nu este voba decat de un simplu cosmar. Puteile o lasa, iar ulterior lesina. Toti din jur cand afla sunt si speriati, dar si bucurosi. Da, nu este un lucru bun ca a lesinat, insa cel putin a iesit din coma dupa atatea luni in care aprroape ca isi pierdusera speranta. Nu credeau ca au sa ii mai vada ochii superbi.

Pana la urma, ajutata de medici, ea se trezeste din nou, pentru a 2-a oara, iar de data aceasta ramane stabila. Din pacate insa, se pare ca nu isi mai aduce aminte mare lucru. Nu mai stie nici ca a trecut printr-un accident si nici ca tocmai l-a vazut pe Serhat cu Deniz. Doctorii ii sfatuiesc pe cei din familia ei sa aiba grija ce si cat ii spun. Cel mai bine ar fi ca ea sa nu afle de schimbarile ce s-au petrecut cat timp a fost in coma. Altfel, e posibil sa sufere un nou soc. Si asa, ea nu afla nici ca in prezent nu mai este sotia lui Serhat, nici cine sunt cu adevarrat Deniz si Isik.

bookzone.ro

Azimet si Cihan

Azimet afla de conditia lui Zumrut, insa nu ii pasa. Vrea sa o vada suferind, asa ca discuta cu Cihan. El e singurul care poate sa ii spune verde in fata lui Zumrut ca nu mai e binevenia acum la conac. Femeia are nevoie ca individul sa aiba o discutie scurta si cuprinzatoare cu Zumrut, in care sa ii spuna ca Serhat e, de fapt, tatal acelei fetite simpatice care a aparut dintr-odata la conac. Si pe care toti o iubesc. Asa, sperra Azimet, totul se va termina pentru femeia pe care Serhat o iubeste cu adevarat… Si poate nu o va mai vedea la conac, iar ea, Azimet, va putea in sfarsit sa stea linistita.

Cihan insa nu e prea inteligent si face in asa fel incat ajunge sa se intalneasca cu Serhat, inainte de a putea ajunge la Zumrut. Cei doi barbati incep sa se lupte si am fi putut crede ca al nostru il va aranja si gata. Insa, in timp ce se lupta, ei aduc in discutie si soarta lui Isik. Si atunci Cihan spune in gura mare despre faptul ca fetita e, de fapt, a lui Serhat. Intre timp, Zumrut, agitata de faptul ca se tot auzea zgomot si nu stia ce s-a intamplat, a iesit sa vada. Si a surprins aceste franturi in care Cihan spunea adevarul despre cea mica. Iar acum, iata, protagonista a aflat secretul. Si totusi, cum adica Serhat are o fetita? De unde pana unde? Si ce va urma? Vom vedea in urmatoarele episoade, desigur.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!