Rezumatul episodului 6 din Promisiunea

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Rezumatul episodului 6 din Promisiunea este aici. Dupa un episod precedent uluitor, vine altul si mai bun. Abbas e descoperit, iar ceea ce a facut el nu mai este un secret. Va reusi sa scape sau gata, i s-a infundat si lui in cele din urma? Haideti sa aflam si noi din rezumatul de astazi.

bookzone.ro

Datorita lui Azimet…

Serhat reuseste sa afle destul ce repede cum a stat treaba de fapt. Desi el a fost cel acuzat ca i-a facut felul lui Tolgahan, protagonistul se pare ca a aflat pana la urma ca adevaratul vinovat este chiar… Abbas. Acum are de ales: fie il toarna, fie sta potolit momentan. Desi nimeni nu se astepta, el decide sa nu il denunte. Nu de alta, dar ar afecta-o prea rau pe Azimet. Abia l-a pierdut pe Adil si daca si Abbas ar fi departe de ea, n-ar fi prea bine. Si totusi, desi scapa, Abbas tot trebuie sa se mute, pentru a sta departe de Serhat.

Intre timp, Azimet isi continua planul de a o indeparta pe Zumrut pe cat poate de Serhat. Nu se mai poate asa… Ea nu are ce sa caute langa un tanar ca el. Dar Saniye este tare potrivita pentru el. De aceea, va face tot ce va putea pentru ca ea sa devina sotia lui Serhat, iar Zumrut sa isi ia talpasita. Cand afla de planurile femeii, Zumrut nu mai poate si se duce la Serhat, sa il intrebe direct ce reprezinta ea pentru el. Desi nu ar vrea, el ii spune ca totusi, inca o iubeste. Doar ca mai e un drum lung pana cand o va putea ierta…

bookzone.ro

Rezumatul episodului 6 din Promisiunea: Suhandan are probleme

Abbas isi continua planul de a o face pe Zumrut sa inteleaga ca cu un om ca el nu se poate pune asa, oricine. Iar ea a indraznit, a facut-o, asa ca de aici inainte, va avea de suferit. El vrea sa ii intre in gratii Melihai, ca sa poata ulterior sa ii castige increderea. Asa ca ii da un loc de munca la el la hotel, sperand ca asa o va atrage si ii va castiga increderea.

Intre timp, Suhandan are probleme din cauza tatalui ei. Mama lui Tolgahan, dupa ce afla adevarul, e pregatita sa faca mult mai multe decat a incercat tatal acestuia. Asa ca o ia pe tanarra si are de gand sa ii faca felul. Si totusi, se opreste, atunci cand afla ca tanara este insarcinata. S-ar parea ca femeia are destui acoliti, pregatiti tot timpul sa actioneze. Unii din ei ii urmaresc si pe ai nostri, care vor sa ii sara in ajutor fetei lui Abbas. Si, din pacate, ei fac accident, incercand sa scape de ei. Ce va urma? Aici ne incheiem si noi rezumatul episodului 6 din Promisiunea.

1 thought on “Rezumatul episodului 6 din Promisiunea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!