Promisiunea Episodul 5 Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Promisiunea Episodul 5 Rezumat: Abbas vrea sa il infunde bine de tot pe Serhat. Doar s-a pus cu el, care se crede mare si tare. Si nu se va lasa pana cand nu o va vedea pe Zumrut fara aparare. Insa, va reusi? Hai sa vedem si noi ce se mai intampla in episodul de luni.

bookzone.ro

L-au luat deja!

Ce surpriza neplacuta am avut cand am vazut ca politistii l-au luat pe Serhat. Nu ne-am fi asteptat. Si totuti, iata ca tanarul a fost luat pe sus pentru ca, teoretic, i-ar fi facut felul lui Tolgahan. Asa cred ei. Noi insa stim adevarul. Nepotul lui Adil nu are nicio legatura cu ce i s-a intamplat acelui om. In spatele a ce s-a intamplat e nimeni altul decat Abbas, ghimbele din coastele dragilor nostri. Doar ca lucrurile incep sa se tulbure, atunci cand atat Sanyie cat si Zumrut spun ca Serhat a fost cu ele. Atunci apar intrebarile, acolo unde pana de curand era siguranta ca sigur Serhat i-a facut felul.

Din fericire, Serhat reuseste astfel sa nu fie dus chiar acolo unde voia Abbas. Lui ii vine ideea sa caute pe inregistrarile de pe camere, sa vada daca nu cumva isi poata da seama cine i-a pus acea arma in masina. Si bine face, caci aparent, n-a sters nimeni imaginile. Iar el poate sa vada ca Niyazi i-a bagat acea arma in masina, care ulterior a fost gasita. Atunci se enerveaza si isi spune ca e timpul ca cei care i-au vrut raul sa plateasca.

bookzone.ro

Promisiunea Episodul 5 Rezumat: Tatal lui Tolgahan este tare suparat

Evident, ca orice parinte care tocmai a aflat ca… nu mai are copil, tatal lui Tolgahan nu mai gandeste limpede. Nu ii pasa care este adevarul, nu are puterea sa verifice, asa ca ia tot ce se spune a buna. De aceea, el crede ca sigur Serhat este vinovatul. Ce naiba o fi avut cu Tolgahan al lui de nu l-a putut lasa in pace? Suparat, el isi scoate arma si o foloseste. Serhat este ranit, insa, din fericire, nu este vorba despre vreo rana prea grava. Zumrut va dati seama ca e langa el la fiecare pas si are grija sa nu ii lipseasca nimic. Vazand grija ei, al nostru incepe asa, putin, putin de tot sa se mai topeasca. Nu mai e atat de rece cu ea…

Azimet crede ca din cauza lui Zumrut au inceput sa apara toate aceste lucruri rele in familia ei. Ar vrea sa o faca plateasca, sa o supere si gaseste solutia perfecta. O aduce pe Sanyie sa stea cu Serhat, stiind ca Zumrut o considera deja un soi de rivala. Din fericire pentru noi si din pacate pentru Azimet insa, cele doua nu se lupta. Serhat sta mai mult cu Zumrut, desigur. Acum parca incepe sa nu mai fie asa suparacios. Sau poate doar ni se pare.

Suhandan are nevoie de ajutor

Dupa ce acea filmare cu iubitul lui Suhandan si cu ea apare peste tot, Abbas se enerveaza. Pentru tanara incepe o perioada tare grea, pentru ca toata lumea din familia ei este suparata pentru ce a putut sa faca asa, fara nicio rusine. Acum, avand in vedere aceste lucruri, Abbas a gasit solutia perfecta: Suhandan trebuie sa ajunga in alt oras. Aici va deveni sotia vreunui bogatas si asa isi va mai spala si el din rusine. Biata tanara cine stie pe mainile cui ar fi ajuns, daca nu s-ar fi bagat Serhat, care se simte mai bine si Zumrut. Cei doi ii dejoaca planul lui Abbas. Din pacate, ne dam seama ca cel mai probabil nu se va lasa. Dar cel putin vede ca Suhandan nu e singura si poate sa faca tot ce vrea cu ea.

Suparat, Abbas isi spune ca Zumrut e de vina. Daca nu ar fi ea, Serhat nu ar face asa. Si incepe sa se gandeasca ce ar putea sa faca. Pe Serhat a incercat sa il scoata din joc, dar n-a putut. Ce altceva ar mai putea sa faca? Dupa ce afla adevarul despre casatoria ei cu Adil, isi da seama ca Meliha este punctul ei nevralgic. Practic, daca surioara lui Zumrut, personajul jucat de Ceren Yilmaz nu va fi bine si va pati ceva, va fi sfarsitul acestei tinere care ii tot dejoaca lui planurile. Fratele lui Adil e pregatit acum sa o faca pe sora protagonistei sa sufere.

 

1 thought on “Promisiunea Episodul 5 Rezumat

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!