Promisiunea Episodul 15 Rezumat: Vor sa ii faca rau!
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Promisiunea Episodul 15 Rezumat: Zumrut nu mai vrea sa auda nimic de Serhat. Lucrurile se schimba, iar dragostea dintre ei sed pae ca nu mai este de ajuns pentru a-i tine unul langa altul. Degeaba tot incearca Serhat, Zumrut s-a hotarat sa plece si nimeni nu o mai poate intoarce din drum. Ce va urma pentru ei?

bookzone.ro

Promisiunea Episodul 15 Rezumat: Pleaca

Asadar, Zumrut a plecat. Serhat nu a putut sa o mai tina langa el, desi i-a zis ca nu va renunta niciodata la ea. Azimet e bucuroasa acum ca nu o mai are pe cap pe Zumrut. Aproape ca nici nu ii vine sa creada ca, in cele din urma, a reusit sa scape de ea. Si totusi, Deniz se dovedeste a fi o asa-zisa nora mai rea decat Zumrut din toste punctele de vedere. Faptul ca stie ca si ea, Azimet, este intr-un fel implicata in ceea ce i s-a intamplat lui Zumrut, o face pe Deniz sa fie tare aroganta. Stie ca de aici inainte, ea poate deveni adevarata doamna Demirkan, sefa conacului si cea langa care Serhat isi va petrece restul vietii. Asa ca apasa acceleratia, acum ca principala ei rivala a plecat. Ce femeie nu si-ar dori sa traiasca in bogatie, neavand griji, asa cum crede Deniz ca se va intampla daca va ramane doamna Demirkan aici la conac?

Ea discuta si cu Zumrut despre faptul ca a facut bine ca a decis sa nu ii mai acorde sanse lui Serhat. Ii spune ca acestuia ii va fi cel mai bine langa fetita lui Isik si langa ea. Un gest de prost gust, daca ar fi sa ne intrebati pe noi… Intre timp, Abbas petrece niste timp dupa gratii si este din ce in ce mai furios. Pai propriul lui nepot sa il aduca in acest loc, printre toti acesti inferiori? Nu se poate asa ceva. Este o rusine peste care cu greu va putea Abbas sa treaca. El reuseste insa sa scape destul de usor si de cum iese, isi spune ca Serhat a devenit prea tupeist. Asadar, Abbas trebuie sa ii arate cine este seful, de fapt. Dar nu de unul singur.

bookzone.ro

O ia pe Isik

Dupa ce Zumrut are o problema cu un individ din cauza lui Rustem, Abbas afla ca acesta a fost rapid pus la punct de Serhat. Astfel, el decide sa il contacteze pe acela si sa ii propuna sa il ajute in planul sau de razbunare pe nepotul sau. Evident, respectivul vrea sa devina acolitul lui Abbas, caci prea l-a sifonat Serhat al nostru. Primul lor plan are legatura cu Isik. Ei o iau si vor sa o foloseasca pentru a-l atrage pe Serhat intr-o capcana. Din fericire, planul le este dejucat rapid de Serhat si de Cihan. Da, cei doi, desi nu se inteleg sub nicio forma, au decis sa isi uneasca fortele sa o salveze pe cea mica. Si acest lucru ne bucura, desi probabil ca nu se va intampla prea des, probabil.

Insa asta nu inseamna ca indivizii se vor opri, din pacate. Intre timp, Canan decide sa o distrruga pe Suhandan si o otraveste. Ea e la un pas sa piarda totul, insa Hamit o salveaza. Iar acest lucru ii apropie si mai mult. Canan este nervoasa ca nu i-a iesit planul, insa cel mai probabil, nu va ezita sa vrea sa ii faca rau in continuare lui Suhandan. Ce va urma? Va reusi Hamit sa o salveze de fiecare data sau nu? Haideti sa discutam despre personaje si actiune si pe pagina de Facebook.

 

1 thought on “Promisiunea Episodul 15 Rezumat: Vor sa ii faca rau!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!