DM Furia 2023, noul serial al lui Radu Constantin

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

DM Furia 2023 este noul serial al lui Radu Constantin, un influencer roman binecunoscut pentru productiile sale de pe platforma YouTube. Se pare ca tanarul a revenit cu un vibe fresh si cu ceva nou dupa o lunga perioada de absenta. Haideti sa discutam putin despre noua productie.

bookzone.ro

DM Furia 2023, noul serial al lui Radu Constantin

Pe YouTube poti sa ajungi sa fii cunoscut in mai multe feluri. Era o vreme in care puteai sa faci o serie de Provocari Nebune, asa cum obisnuia Ilie’s Vlogs, de exemplu. Dupa, poti face diverse scurtmetraje, asa cum a facut Selly cu GTA in viata reala. Sau, poti sa duci totul la urmatorul nivel si sa creezi productii despre care ai putea spune cu usurinta ca le-ai vedea si pe Netflix, HBO MAX sau Disney Plus. Radu Constantin s-a facut remarcat pe platforma video datorita serialelor pe care le-a realizat. Cati isi mai aduc aminte, de exemplu, despre serialul Scoala Invers? Desigur, daca l-am vedea azi, poate ca multi ar stramba din nas. Se vede ca a fost facut acum cativa ani si ca puterea de productie nu era la fel.

Insa Radu a trecut la nivelul urmator, lansand si serialul DM. Din pacate, acesta nu a tinut decat un sezon, iar de cativa ani, a intrat in pauza. Deja multi incepusera sa isi piarda speranta ca vor mai vedea ceva legat de aceasta super productie, cu un buget bun. Iata insa ca pe 30 noiembrie 2023, Radu Constantin s-a intors cu DM Furia 2023. Se vede o imbunatatire fata de anteriorul sezon, ceea ce probabil ii va face pe multi sa spuna ca a meritat asteptarea. Apar si vedete binecunoscute publicului, precum Lora. Actiunea este buna, actorii se pricep la ce fac, iar noi abia asteptam sa vedem ce va urma pe mai departe. Serialul am inteles ca va avea cate un episod nou in fiecare joi. Acesta va fi postat pe canalul de YouTube al lui Radu Constantin, la ora 20. In incheiere, va lasam si primul episod:

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!