Scoala Invers Sezonul 5: Se mai face sau nu?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Inca de la data apritiei ultimului episod din sezonul 4, vloggerul Radu Constantin a fost bombardat cu intrebarea: ”Se mai face Scoala Invers sezonul 5?”. Chiar daca tanarul a spus clar ca sezonul 4 este ultimul, abonatii lui au tot sperat ca a fost o gluma sau o tactica de marketing.

bookzone.ro

Scoala Invers Sezonul 5 devine realitate?

Nu ne place sa va dam vesti proaste, insa trebuie sa o facem. Se pare ca sezonul 5 din serialul de pe YouTube Scoala Invers nu se mai face. Povestea lui Radu si a lui John s-a terminat cu sezonul 4 si se pare ca asa va ramane. Nu ne credeti pe cuvant? Nici nu trebuie. Radu Constantin insusi a facut publica aceasta informatie intr-unul din cele mai recente video-uri pe care le-a postat pe canalul sau de YouTube. Si daca nici acum nu ne credeti, va lasam video-ul cu pricina mai jos:

Se pare ca tanarul vlogger nu a mai vrut sa ii tina pe jar pe abonatii sai si le-a spus clar ca Scoala Invers sezonul 5 nu se mai face.

bookzone.ro

Radu Constantin pregateste un nou serial pe YouTube Romania

In acelasi video insa, Radu Constantin le da si o veste buna tuturor celor ce il urmaresc. El face anuntul conform caruia in prezent lucreaza la un alt serial online, care probabil va fi postat tot pe YouTube in fiecare joi, de la ora 19. Exact cum s-a intamplat si cu serialul Scoala Invers. El nu a devaluit prea multe despre noul proiect. A tinut doar sa ne spuna faptul ca serialul se va desfasura tot la liceu.

In schimb, o noutate e faptul ca Radu Constantin isi lasa fanii sa aleaga numele noului serial. Astfel, varianta cu cele mai multe Like-uri va fi si numele oficial. Suntem curiosi ce vor alege abonatii lui si cum se va numi serialul. A, si inca un lucru. Desi nu avem o data exacta, tanarul vlogger roman a spus ca serialul se va lansa in luna octombrie.

Scoala Invers a fost un adevarat fenomen pe YouTube Romania

Scoala Invers a reprezentat un punct de cotitura in cariera de vlogger a lui Radu Constantin. Dupa ce initial s-a facut cunoscut datorita unor music vine-uri, el s-a hotarat sa treaca la un nou nivel. Sigur, nu trebuie sa va mai spunem noi ca a face un serial e greu si cu buget si o echipa intreaga in spate. Si e si mai greu atunci cand bugetul e mic si echipa e in mare parte alcatuita dintr-o singura persoana care scrie scenariul si editeaza.

In final, Scoala Invers a insumat 4 sezoane cu multe surprize si lucruri inedite. Daca vreti sa cititi mai pe larg despre acest serial online, va recomandam articolul despre Scoala Invers de pe site-ul nostru.

Pana la noul serial de pe YouTube, Radu Constantin are o noua emisiune intitulata ”Ai curaj?”. Aici are invitati in fiecare saptamana si fac diverse probe la care nu multi ar avea curajul sa se inscrie. Pana la momentul scrierii acestui articol, el a avut 2 invitati. Prima data pe John, colegul din Scoala Invers si apoi pe Bianca Adam, cunoscuta si ca Tequila.

 

1 thought on “Scoala Invers Sezonul 5: Se mai face sau nu?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!