Scoala Invers Sezonul 3 Episodul 12

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Iata ca s-a mai terminat un sezon din serialul online difuzat pe canalul de YouTube al lui Radu Constantin. Baietii nostri dragi trebuie sa intre intr-o cursa periculoasa. Si daca vor sa-si vada visele devenite realitate, trebuie sa o si castige. Altfel, planurile lor legate de America vor fi spulberate. Si, pe langa asta, nu isi vor mai putea plati datoria. Tocmai de aceea, trebuie sa invinga in Scoala Invers Sezonul 3 Episodul 12.

bookzone.ro

Ce se intampla in Scoala Invers Sezonul 3 Episodul 12?

Ei bine, unele dintre firele narative deschise la inceputul sezonului sunt inchise. Are loc si faimoasa cursa despre care s-a tot vorbit pe parcursul sezonului. Radu si John au nevoie de o victorie categorica, altfel viitorul lor nu suna prea bine. Insa, vor reusi ei sa-si bata adversarul?

Singura posibilitate pentru ei e sa foloseasca o piesa speciala pentru nitro. Fara ea, masina lor de curse e putin probabil sa poata fi cel putin la fel de buna cu cea a competitorului.

bookzone.ro

Pe tot parcursul episodului, echipa de soc trebuie sa isi dea seama cum pot sa castige cursa ilegala. Nu au un lucru usor de facut, caci adversarul lor e un vitezoman pus pe rele. Stie ceea ce face si conduce o masina rapida.

Radu si John trebuie sa fure o piesa speciala pentru cursa

Scoala Invers Sezonul 3 Episodul 12

Dupa discutii lungi, totul e clar pentru baieti. Nu au cum sa ii faca fata adversarului daca nu fac rost de o piesa. Fara aceasta piesa speciala folosita pentru nitro, masina lor nu va putea fi mai rapida. Tocmai de aceea, trebuie sa gaseasca repede o solutie sa ia piesa, altfel totul e pierdut.

Pana la urma, le vine o idee nu prea etica. Se gandesc sa fure piesa respectiva si s-o ataseze la masina. Astfel, Radu si John intra prin efractie in casa unde se afla piesa. Desi plina de peripetii, aventura lor se dovedeste a fi avantajoasa, caci se intorc cu piesa.

Insa, surpriza! Afla ca, de fapt, exista 2 piese. Una care e intr-adevar buna si alta care e de fatada. Normal, lui Radu ii vine ideea naturala de a incerca piesa pe loc, sa vada daca e cea buna.

Surpriza, piesa pentru cursa nu e cea buna!

Soc si groaza in Scoala Invers Sezonul 3 Episodul 12. Piesa pe care baietii au furat-o e foarte posibil sa nu fie cea buna. Problema baietilor e ca nici nu pot sa o testeze cu o seara inaintea cursei, pentru a sti ce sa faca. Se pare ca piesa poate fi folosita o singura data…

Asadar, Radu si John ajung in ziua cursei si spera ca totul sa fie in regula. Ei tin pumnii stransi ca piesa pe care au furat-o sa fie cea buna. Doar ca…finalul episodului da de inteles ca nu-i asa. Radu si John au furat piesa gresita in Scoala Invers Sezonul 3 Episodul 12. De aceea, adversarul lor castiga cursa. Si astfel, visurile baietilor in legatura cu America se spulbera. Pe langa ele, datorita inca exista si se pare ca n-au cum sa si-o mai plateasca.

Ce se intampla mai departe?

Nu stim. Doar Radu Constantie are habar sau poate nici el. Ramane de vazut cum se vor descurca baietii in noul sezon. Sunteti curiosi sa vedeti prin ce peripetii vor mai trece?

Apropo, daca inca nu ati vazut episodul, vi-l lasam mai jos:

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!