KSI vs LOGAN PAUL – Lupta secolului pe YouTube

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Recent a avut loc cea mai asteptata lupta de pe YouTube, la nivel mondial: KSI vs LOGAN PAUL. N-a fost vorba de vreun rap battle sau de vreo lupta dusa cu ajutorul disstrack-urilor. Aici a fost vorba intr-adevar de o lupta: una cu pumni in ring.

bookzone.ro

KSI VS LOGAN PAUL: LUPTA IN RING A YOUTUBERILOR

Stiti foarte bine ca Youtube este o platforma ce se bazeaza pe inventivitate. Teoretic, cei care posteaza videoclipuri pe aceasta platforma, o fac intr-un mod original. Sau cel putin placut. Au fost destule lucruri care au pornit pe aceasta platforma video, propagandu-se apoi peste tot. In prezent, sunt atatea lucruri de vazut pe YouTube, inca nici daca ai vrea, n-ai avea timp sa le vezi pe toate. Si iata ca in prezent, tot YouTube-ul a fost acaparat de KSI vs LOGAN PAUL, un super meci de box dintre doi super youtuberi.

S-AU FACUT O GRAMADA DE PARIURI

Sau bagat bani buni in aceasta lupta si foarte multi si-au scos investitia usor. Prezentata intr-un sistem de tip pay per view, lupta a atras un numar urias de persoane si deci, foarte multi bani. Probabil sunt destui carora li s-au umplut conturile in urma acestei lupte. Nu ne-ar mira deloc, caci trebuie sa tinem cont si de numarul de fani. Vloggerii implicati au o gramada de abonati.

bookzone.ro

KSI vs LOGAN PAUL
KSI vs LOGAN PAUL

KSI vs LOGAN PAUL – Cum s-a terminat?

Treaba e ca sfarsitul luptei a fost surprinzator. Se poate spune ca foarte putini se asteptau la un asa deznodamant. Voi cine credeti ca a castigat? KSI? Sau poate Logan Paul? Ei bine, indiferent de raspuns, ati gresit. N-a castigat nici KSI, nici Logan Paul. Da, ati ghicit. Lupta s-a terminat egal. Sau, altfel spus…a fost vorba de o remiza. Pe multi lucrul asta i-a suparat. Au fost destui care au acuzat conducerea ca meciul a fost aranjat. Insa, lucrurile acestea se intampla des. Nimeni in afara de cei implicati nu stiu daca lucrurile au fost pe bune sau nu.

KSI vs LOGAN PAUL 2 in februarie 2019

Lupta dintre KSI si LOGAN PAUL nu s-a terminat. Bine, prima parte da, insa se pregateste si cea de-a 2-a. Fanii ambilor vloggeri isi pun sperantele in aceasta noua lupta. Pana atunci, ambii vloggeri au timp destul sa se antreneze, pentru a realiza o lupta si mai buna decat prima si a-si incanta si mai mult abonatii. A, sa nu uitati: KSI vs LOGAN PAUL 2 februarie 2019. Atunci se va da o noua lupta intre cei doi vloggeri populari.

Apropo…in cazul in care credeti ca acordam prea mare importanta acestui eveniment, sa stiti ca va inselati. Despre aceasta lupta s-a scris pana si pe Wikipedia, deci nu e de ici, de colo.

Voi v-ati uitat la prima parte, la lupta are a acaparat YouTube-ul KSI vs LOGAN PAUL? Daca da, credeti c-a fost vreun fel de misculatie la mijloc? A, si cu cine ati tinut? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. De asemenea, suntem curiosi daca o sa va uitati si la partea a 2-a.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!